reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Widzialyscie jak wygladala Anka Lewandowska przed metamorfoza? Jaka paskuda....
metamorfoza-anny-lewandowskiej-anny-stachurskiej-198627-GALLERY_BIG.jpg

Załączniki

• metamorfoza-anny-lewandowskiej-anny-stachurskiej-198627-GALLERY_BIG.jpg
    metamorfoza-anny-lewandowskiej-anny-stachurskiej-198627-GALLERY_BIG.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 302
O to sa dwie nowe mamusie, hej :).

Beatka ja już dawno widziałam to zdjęcie i moja pierwsza myśl, ze mając pieniądze można z mega przeciętnej dziewczyny zrobic piękna kobietę, bo nie ma co ukrywać teraz jest naprawdę ładna :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

:D
Tydzień 18. Dzidzia pierwsza. Pierwszy trymestr bardzo różnie ;) Euforia plus wieczna śpiączka, a do tego jeszcze częste mdłości i czasem wymioty, aaale od półtora tygodnia w końcu spokój i zaczynam powoli przybierać na wadze (pierwszy trymestr - bilans -4kg).

U mnie też leci teraz tydzień 18 i dzidzia pierwsza. A 4 kg to u mnie już na plusie, hehe [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się śmieję że bym była ładna gdybym miala kase [emoji23][emoji23][emoji23] Lewandowska moim zdaniem wcale nie była brzydka, ale się nie dziwię że wyprostowala zęby, sama bym to zrobila na jej miejscu[emoji5]

U nas wiemy już na 100% ze będzie synuś. Co do Lewandowskiej dużo jest w Polsce celebrytek po metamorfozie zobaczcie chociażby Rozenkowa zaczela robić karierę,kasę zarabiać i całkiem inna babka ta piosenkarka Paulla rowniez. A zobaczcie zdjęcia tych kobiet na ściankach a przylapanych gdzieś bez makijażu na ulicy żadnej rewelacji nie ma ;)

reklama
Witajcie nowe mamy :)

Spora większość celebrytek wyglądała wcześniej źle lub przecietnie. Normalne, ze inwestuja w siebie. Ja tez bym inwestowała, gdybym miała taaaaakie zaplecze finansowe. :)

Do góry