reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dzięki za miłe powitanie :) mam zamiar tu trochę popisac, wiec licze, ze watek bedzie zyl :)

Co do Lewandowskiej - wystarczylo wyprostowac zeby, popracowac nad wlosami i ubiorem i jest. Nie lubie jej jakoś specjalnie, ale ladne z niej dziewcze.

Ja nie moge wyjsc z podziwu nad tym, ile energii mi przybylo jak juz nie mam mdlosci. Cały dzien cos robilam i dopiero teraz padam na gebe ;) a jeszcze miesiac temu zasypialam o 20 na kanapie ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki za miłe powitanie :) mam zamiar tu trochę popisac, wiec licze, ze watek bedzie zyl :)

Co do Lewandowskiej - wystarczylo wyprostowac zeby, popracowac nad wlosami i ubiorem i jest. Nie lubie jej jakoś specjalnie, ale ladne z niej dziewcze.

Ja nie moge wyjsc z podziwu nad tym, ile energii mi przybylo jak juz nie mam mdlosci. Cały dzien cos robilam i dopiero teraz padam na gebe ;) a jeszcze miesiac temu zasypialam o 20 na kanapie ;)

Ten czaa bez mdłosci jest cudowny, wspominam ciągle ten dzień jak po 4 miesiącach pierwszy raz ugotowałam obiad i weszłam do kuchni [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Brak wymiotow jest fajny, jednak ja mam non stop zgagę i odbijania oraz wrażenie, że mi coś zalega głęboko w przełyku. Ostatnio wymiotowalam z tego powodu. Zapytam się dzisiaj gina, jak można to zniwelować.
Moje dziewczyny szaleją. Fajnie. Ciekawe, czy łożysko się trochę unioslo, bo ponoć jest w położeniu przodująco-na przedniej ścianie. Zobaczymy.

A ja wam powiem,ze mdłości to miałam dosłownie kilka razy co mnie cieszy natomiast dokuczaly mi zawroty głowy,mroczki przed oczami i ogólne osłabienie jak przy chorobie lub anemii czasem nie miałam siły wstać z łóżka. W drugim trymestrze trochę mi lepiej,nie mam az takich bólów głowy ale czasem dom zamiatam na 3 razy bo nie mam siły poprostu. Liczyłam na zastrzyk energii jak wszędzie wypisują na temat 2 trymestru a tu nic z tego

Ja też czuję się o niebo lepiej w drugim trymestrze niż w pierwszym, ale na pewno nie tak dobrze, jak przed ciążą (a mówiono mi, że jak przyjdzie drugi trym to tak właśnie będzie [emoji1] ).

Ja też czuję się o niebo lepiej w drugim trymestrze niż w pierwszym, ale na pewno nie tak dobrze, jak przed ciążą (a mówiono mi, że jak przyjdzie drugi trym to tak właśnie będzie [emoji1] ).

To ja mam momenty hiperaktywnosci, ale czasem tez totalny brak sil. Tak wiec też tak super kolorowo nie jest, ale i tak w porownaniu z 4 pierwszymi miesiacami bajka :) zaraz wskakuje na wage sprawdzic, czy cos przybylo ;)

Mdłości to mnie dzisiaj dopadły, kupiłam wczoraj mleko, dzisiaj przechylam butelkę i wypijam pół na raz, a tu się okazuje, gdy w końcu poczułam smak, że jest skwaszone. Ale mi niedobrze

Dzisiaj od rana dokuczają mi biodra, a miałam plan, żeby poprasować (jakieś 3h stania przy desce), bo mi się już porządna góra z kilku prań uzbierała. Ale jak nie przejdzie, to chyba nic z tego nie będzie. No, ale nic, lista zadań długa, wybiorę jakieś inne mniej wymagające na dziś [emoji1]

reklama
Mdłości to mnie dzisiaj dopadły, kupiłam wczoraj mleko, dzisiaj przechylam butelkę i wypijam pół na raz, a tu się okazuje, gdy w końcu poczułam smak, że jest skwaszone. Ale mi niedobrze

Bleee, ja to w ogóle nie mogę mleka, bo mnie obrzydza. Co kupię butelkę, to potem 3/4 wylewam zepsute, bo zawsze jedynie zdołam napocząć.

Do góry