reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dzięki za miłe powitanie :) mam zamiar tu trochę popisac, wiec licze, ze watek bedzie zyl :)

Co do Lewandowskiej - wystarczylo wyprostowac zeby, popracowac nad wlosami i ubiorem i jest. Nie lubie jej jakoś specjalnie, ale ladne z niej dziewcze.

Ja nie moge wyjsc z podziwu nad tym, ile energii mi przybylo jak juz nie mam mdlosci. Cały dzien cos robilam i dopiero teraz padam na gebe ;) a jeszcze miesiac temu zasypialam o 20 na kanapie ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki za miłe powitanie :) mam zamiar tu trochę popisac, wiec licze, ze watek bedzie zyl :)

Co do Lewandowskiej - wystarczylo wyprostowac zeby, popracowac nad wlosami i ubiorem i jest. Nie lubie jej jakoś specjalnie, ale ladne z niej dziewcze.

Ja nie moge wyjsc z podziwu nad tym, ile energii mi przybylo jak juz nie mam mdlosci. Cały dzien cos robilam i dopiero teraz padam na gebe ;) a jeszcze miesiac temu zasypialam o 20 na kanapie ;)

Ten czaa bez mdłosci jest cudowny, wspominam ciągle ten dzień jak po 4 miesiącach pierwszy raz ugotowałam obiad i weszłam do kuchni [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Brak wymiotow jest fajny, jednak ja mam non stop zgagę i odbijania oraz wrażenie, że mi coś zalega głęboko w przełyku. Ostatnio wymiotowalam z tego powodu. Zapytam się dzisiaj gina, jak można to zniwelować.
Moje dziewczyny szaleją. Fajnie. Ciekawe, czy łożysko się trochę unioslo, bo ponoć jest w położeniu przodująco-na przedniej ścianie. Zobaczymy.

A ja wam powiem,ze mdłości to miałam dosłownie kilka razy co mnie cieszy natomiast dokuczaly mi zawroty głowy,mroczki przed oczami i ogólne osłabienie jak przy chorobie lub anemii czasem nie miałam siły wstać z łóżka. W drugim trymestrze trochę mi lepiej,nie mam az takich bólów głowy ale czasem dom zamiatam na 3 razy bo nie mam siły poprostu. Liczyłam na zastrzyk energii jak wszędzie wypisują na temat 2 trymestru a tu nic z tego

Ja też czuję się o niebo lepiej w drugim trymestrze niż w pierwszym, ale na pewno nie tak dobrze, jak przed ciążą (a mówiono mi, że jak przyjdzie drugi trym to tak właśnie będzie [emoji1] ).

Ja też czuję się o niebo lepiej w drugim trymestrze niż w pierwszym, ale na pewno nie tak dobrze, jak przed ciążą (a mówiono mi, że jak przyjdzie drugi trym to tak właśnie będzie [emoji1] ).

To ja mam momenty hiperaktywnosci, ale czasem tez totalny brak sil. Tak wiec też tak super kolorowo nie jest, ale i tak w porownaniu z 4 pierwszymi miesiacami bajka :) zaraz wskakuje na wage sprawdzic, czy cos przybylo ;)

Mdłości to mnie dzisiaj dopadły, kupiłam wczoraj mleko, dzisiaj przechylam butelkę i wypijam pół na raz, a tu się okazuje, gdy w końcu poczułam smak, że jest skwaszone. Ale mi niedobrze

Dzisiaj od rana dokuczają mi biodra, a miałam plan, żeby poprasować (jakieś 3h stania przy desce), bo mi się już porządna góra z kilku prań uzbierała. Ale jak nie przejdzie, to chyba nic z tego nie będzie. No, ale nic, lista zadań długa, wybiorę jakieś inne mniej wymagające na dziś [emoji1]

reklama
Mdłości to mnie dzisiaj dopadły, kupiłam wczoraj mleko, dzisiaj przechylam butelkę i wypijam pół na raz, a tu się okazuje, gdy w końcu poczułam smak, że jest skwaszone. Ale mi niedobrze

Bleee, ja to w ogóle nie mogę mleka, bo mnie obrzydza. Co kupię butelkę, to potem 3/4 wylewam zepsute, bo zawsze jedynie zdołam napocząć.

Do góry