reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Blondie ooo czyli tylko u mnie niedostatek :p
ale udalo mi sie znalezc jedynego rosmana w miescie, gdzie sa dostepne :) jutro tam pedze :)

Soł musisz ladnie pachniec kokosem :D :D

Ja na samym poczatku ciąży uzywalam zwyklej oliwki Bambino. Ale zapach przy moich mdłościach byl nie do zniesienia. Poza tym wiecznie tluste wszystko. Porazka. Po palmersie tego nie ma ciekawe tylko z jakim koncowym skutkiem...

Weszłam dziś na ebay obejrzeć jakieś wózki i niektóre są w cenie małego auta :). Normalnie można za tą sumę kupić samochód :) .

beatka tylko wyobrazilam sobie zapach oliwki Bambino :D fuj :D

pauli ne no ja to samo, pryszczyca jak nic :p
chociaz ostatnio to przynajmniej z twarzy mi zeszlo :) a byl pogrom

Arya mi jakis czas temu kolezanka opowiadala, ze zastanawiala sie nad wozkiem za 3500zl bo niby mega, super :p masakra :p
cale szczescie ja sie zastanawiac nie bede - nie stac mnie na taki wydatek, a taki za 1500zl mam nadzieje, ze tez da rade :)

Ja używam teraz oliwki z rosmana tak na próbę, Ale dopiero zaczynam. Wcześniej wszystkie zapachy mi przeszkadzaly.... następny w kolejce czeka Palmers ale nie balsam tylko masło do brzucha. Tanie nie jest ale dzięki nie mu nie mam aż tak wielu rozstępów i bardzo dobrze nawilża :) pamietajcie O udach żeby też były porządnie nawilzone :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pauli ne takie krostki jakby surowicze?
mi takie dziadostwo wlasnie wychodzi

ja tez sie smaruje od cyckow do kolan :D
zreszta dzis powiedzialam mojemu, ze mam nadzieje, ze jakby co bedzie kochal zeberke ;) i to w cetki, bo po porodzie planuje powrot na rure, a tu siniakow bedzie troche ;)

Do góry