reklama
Aśka Grubaśka
Fanka BB :)
Już jestem tak gdzie trzeba .
sandyy u mnie tez cieżko z tymi balsamami, ale dorwalam jeden na próbę i jestem zachwycona, super nawilża.
U mnie jak podciągnę bluzkę to widać wystający brzuszek, ale nie zawsze wyglada na ciążowy, co jest moja bolączką . Ale generalnie Ci co nie wiedzieli to sie raczej nie domyśla.
Dzisiaj idziemy z moim P. na obiad do jakiejs knajpki, cieszę sie bardzo, bo przez jego prace mamy mało czasu dla siebie ostatnio.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sandyy u mnie tez cieżko z tymi balsamami, ale dorwalam jeden na próbę i jestem zachwycona, super nawilża.
U mnie jak podciągnę bluzkę to widać wystający brzuszek, ale nie zawsze wyglada na ciążowy, co jest moja bolączką . Ale generalnie Ci co nie wiedzieli to sie raczej nie domyśla.
Dzisiaj idziemy z moim P. na obiad do jakiejs knajpki, cieszę sie bardzo, bo przez jego prace mamy mało czasu dla siebie ostatnio.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
beatka10123
O jakim balsamie z Rossmanna mowicie? Ja uzywam Palmers. W poprzedniej ciąży mialam fissan ale strasznie tłusty byl i ciezko sie rozprowadzal. Skuteczny chyba tak bo ani jednego rozstepu wtedy nie mialam.
beatajak13
Też miałam fissan w poprzedniej ciąży i wogole się nie sprawdził niestetyO jakim balsamie z Rossmanna mowicie? Ja uzywam Palmers. W poprzedniej ciąży mialam fissan ale strasznie tłusty byl i ciezko sie rozprowadzal. Skuteczny chyba tak bo ani jednego rozstepu wtedy nie mialam.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
mayllah
A propos bólu kości ognonowej, to mnie Wczoraj też bolała podczas 18 tki i tańców, myślałam że to wina obcasow. No i też mam złamana od dwóch lat, ale ortopeda mówił że póki mi to nie przeszkadza w życiu, to nje muszę usuwać tego odlamka, choć w nocy czasem czuje jak mi dupa cierpnie :-/
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Ja ostatnio stosowałam mustelle. Nie mam dzięki niej na brzuchu rozstępów. Na cyklach i tyłku nabawilam się w pierwszej ciąży. Więc, dałam żeby chociaż brzuch ocalał . Niestety droga jest i podobno ktoś pisał, że skład nie do końca super. Ważne, że działała. Na razie stosuję bio-oil na brzuch, piesi i dekolt. Jeszcze nie wiem jaki krem wybrać. Chyba zostanę przy mystelli
sandyy
ten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak
pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriami lub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji
ja mysle jeszcze o elancylu, ale to jak szybciej brzuch bedzie rosl
AskaGrubaska udanego wieczoru :>
Mi tez plecy zaczynaja dzis szwankowac :/
pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriami lub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji
U mnie tez ten balsam na początku bardzo szybko sie wchłanial. Teraz nakladam go duzo mniej wiec moze faktycznie skora już jest ładnie nawilżona [emoji4]ten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi [emoji14] w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji
reklama
Blondie
U mnie jest ich duzo i na promce za 9.99zlten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak