reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Już jestem tak gdzie trzeba :).
sandyy u mnie tez cieżko z tymi balsamami, ale dorwalam jeden na próbę i jestem zachwycona, super nawilża.
U mnie jak podciągnę bluzkę to widać wystający brzuszek, ale nie zawsze wyglada na ciążowy, co jest moja bolączką :). Ale generalnie Ci co nie wiedzieli to sie raczej nie domyśla.
Dzisiaj idziemy z moim P. na obiad do jakiejs knajpki, cieszę sie bardzo, bo przez jego prace mamy mało czasu dla siebie ostatnio.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O jakim balsamie z Rossmanna mowicie? Ja uzywam Palmers. W poprzedniej ciąży mialam fissan ale strasznie tłusty byl i ciezko sie rozprowadzal. Skuteczny chyba tak bo ani jednego rozstepu wtedy nie mialam.

O jakim balsamie z Rossmanna mowicie? Ja uzywam Palmers. W poprzedniej ciąży mialam fissan ale strasznie tłusty byl i ciezko sie rozprowadzal. Skuteczny chyba tak bo ani jednego rozstepu wtedy nie mialam.
Też miałam fissan w poprzedniej ciąży i wogole się nie sprawdził niestety :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A propos bólu kości ognonowej, to mnie Wczoraj też bolała podczas 18 tki i tańców, myślałam że to wina obcasow. No i też mam złamana od dwóch lat, ale ortopeda mówił że póki mi to nie przeszkadza w życiu, to nje muszę usuwać tego odlamka, choć w nocy czasem czuje jak mi dupa cierpnie :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio stosowałam mustelle. Nie mam dzięki niej na brzuchu rozstępów. Na cyklach i tyłku nabawilam się w pierwszej ciąży. Więc, dałam żeby chociaż brzuch ocalał ;). Niestety droga jest i podobno ktoś pisał, że skład nie do końca super. Ważne, że działała. Na razie stosuję bio-oil na brzuch, piesi i dekolt. Jeszcze nie wiem jaki krem wybrać. Chyba zostanę przy mystelli :)

ten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak :)
pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriami :) lub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny :)
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi :p w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji :)
ja mysle jeszcze o elancylu, ale to jak szybciej brzuch bedzie rosl :)

AskaGrubaska udanego wieczoru :>

Mi tez plecy zaczynaja dzis szwankowac :/

pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriami :) lub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny :)
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi [emoji14] w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji :)

U mnie tez ten balsam na początku bardzo szybko sie wchłanial. Teraz nakladam go duzo mniej wiec moze faktycznie skora już jest ładnie nawilżona [emoji4]

pauli ne a nie podraznia Ci minimalnie skory? ja mam wrazenie, ze jakies krostki mi powylazily, ale moze to tylko sila sugestii... :p

reklama
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi :p w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji :)

U mnie jest ich duzo i na promce za 9.99zl

Do góry