reklama
vivid
Fanka BB :)
Zwykle sie mówi, jakby ryba ogonem merdala w brzuchu lub jakby bąbelki. Ja to czuje tak jak sobie wyobrażam. Lekkie napieranie czegos maleńkiego. Potem się przesuwa, jakby wyciągało. Jak kilka razy się powtórzy, to będziesz wiedziała, ze to to
Blondie
To ja ostatnio przed spaniem czułam takie merdanie w brzuszku. I też się napaliłam, że to Dzidzi. Ale chyba za wczesnie jeszcze u mnieZwykle sie mówi, jakby ryba ogonem merdala w brzuchu lub jakby bąbelki. Ja to czuje tak jak sobie wyobrażam. Lekkie napieranie czegos maleńkiego. Potem się przesuwa, jakby wyciągało. Jak kilka razy się powtórzy, to będziesz wiedziała, ze to to
oluska88
Ja miałam w 12t2d prenatalne. Długość była niecałe 6 cm, 146 ud/min, przeziernosc też 1,3[emoji5] z pierwszym synkiem miałam też identyczna przeziernosc.Z tego co patrzę to chyba rzeczywiście w porządku z wymiarami dzidziusia.
14t4d, długość malucha 8,2 cm, 150 ud/min, przeziernosc 1,3 mm
A jaka u Was była?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aśka1987
Ja lubię określenie że to muskanie skrzydłami motyla [emoji7]
Beciaczek@
Ja tez lubie gotować ale z racji tego ze w ciazy nic mi nie smakuje to ostatnio z tym kiepsko
Zgaga jest straszna ale narazie miałam chyba raz czy dwa opukac
Ja dzisiaj juz po wizycie Hania znowu urosła i ma juz 9 cm
Ale łożysko jest na przedniej ścianie niestety wiec ja na ruchy jeszcze spooooro poczekam buuuu ;( przykro mi i pewnie wogole beda jakos słabsze a tak sie cieszyłam na kopniaki
Zgaga jest straszna ale narazie miałam chyba raz czy dwa opukac
Ja dzisiaj juz po wizycie Hania znowu urosła i ma juz 9 cm
Ale łożysko jest na przedniej ścianie niestety wiec ja na ruchy jeszcze spooooro poczekam buuuu ;( przykro mi i pewnie wogole beda jakos słabsze a tak sie cieszyłam na kopniaki
Aśka Grubaśka
Czyli u mnie wyniki naprawdę sa w porządku . Chyba doszłam do momentu w którym przestaje sie tylko zamartwiać, a wierze, ze wszystko sie uda i w maju zostanę mama .
Ja z tego co zrozumiałam na dzisiejszym badaniu to łożysko chyba tez mam na przedniej ścianie, czyli jeszcze długo nie poczuje ruchów maluszka .
A co do zgagi, to odpukać do tej pory jeszcze nigdy w życiu mi sie nie przydarzyła, ciekawe, czy pozniej w ciąży bedzie. Z tego co piszecie to mam nadzieje, ze mnie całkowicie ominie :/
Ja z tego co zrozumiałam na dzisiejszym badaniu to łożysko chyba tez mam na przedniej ścianie, czyli jeszcze długo nie poczuje ruchów maluszka .
A co do zgagi, to odpukać do tej pory jeszcze nigdy w życiu mi sie nie przydarzyła, ciekawe, czy pozniej w ciąży bedzie. Z tego co piszecie to mam nadzieje, ze mnie całkowicie ominie :/
beatka10123
Aśka Grubaska widzę, ze masz termin porodu 2 dni po mnie
reklama
ZdechłaKura