Dziewczyny, która pisała, że mieszka przy Arkadii (Wwa)?!!
Potrzebuję pomocy! [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie... Ale w sumie to chyba też kwestia mojego sumienia, chcę być fair wobec pracodawcy i może to dobro wróci i on też będzie w porządku w stosunku do mnie.St17 Podziwiam Twoje chęci. Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 36 tygodnia, potem byłam w szpitalu na patologii kilka dni i urodziłam tydzień pózniej. Byłam naiwna, liczyłam że przyjmą mnie po urlopie macierzyńskim ale nic takiego nie nastąpiło[emoji45] życzę Ci jak najlepiej ale myśl o dziecku i o sobie przede wszystkim [emoji8]
Ja, co się dzieje? Tak koło arkadii to nie do końca, ale bliżej niż dalej.Dziewczyny, która pisała, że mieszka przy Arkadii (Wwa)?!!
te bluzki z H&M są super, jeżeli to te o co mi chodzi. Zwykła, gładka bluzka, mam w kilku kolorach, uwielbiam je. Mam też koszulki-bokserki z H&M- zakładam jako podkoszulek, one są długie i elastycznie, można spokojnie schować brzuszek
YHM ja też tak robię hahaha a jak idę po mała do przedszkola to zakładam czapkę
A co do włosów to po porodzie jest normalne, że wypadają. Mi też wypadały, potem się uspokoiło a poztem znów to samo, garściami. Teraz włosy mam rewelacyjne.Nic nie wypada, są gęste, lśniące, szybko rosną....szkoda, że po ciąży czar pryśnie
Słuchajcie, dzisiaj już na poważnie poczułam dziecko. Składałam akurat pranie a tu szmeru, szmeru i to tak kilka minut !!! D To jest niesamowite )) aż mi się humor poprawił
Cały czas nie wiem co zrobić na obiad, pulpety w sosie pomidorowym czy spagetti ;/
Czuje się już dobrze, połowa 16 tc teraz. Jeśli będzie wszystko ok to chciałam tak do lutego - max marca pracować. Odpuściłabym to ale jest szansa, że będę mogła tam potem wrócić więc jeżeli już plamienia się nie powtórzą to może jeszcze te 2 miesiące w pracy wysiedzę. Tylko chciałabym żeby to szef doceniał a nie kręcił nosem;/
Vivid - mi polowa ciazy wypada rowniez w wigilię
Co do wygladu, to aaaaaaaaaa strach wygladam fatalnie, jak 7nieszczesc, poprostu wygladam marnie i tak tez sie czuje. Wlasciwie czuje sie jak nie ja, wygladam tak jak w 1wszej ciazy.. Po porodzie w 3mce zrzucilam dopiero przyszalm metamorfoze, schudlam wiecej niz przybralam i wrocilam do "siebie"
Co do odczuc.. ja caly weekend mezowi przyplakalam ze na co mi ta 2ga ciaza, ze tak nam bylo dobrze w 2jke to po co kombinowalismy, ze Emilka za mala, zeby nie czula sie troszke odsunieta, ze za wczesnie sie zdecydowalismy, czuje sie marnie z tym - nie czuje w tej ciazy takiej euforii jak w 1wszej