Tak nick się zgadzaDzień dobry
Jagi, chyba wiem skąd Twój nick
No to moje nadzieje póki co legną w gruzach, bo ta wróżba wskazuje na chłopczyka [emoji14]
Spodnie w HM też kupiłam w czwartek. Mniejsze mialy niższy panel, to wzięłam większe, bo obejmowały brzuch, a na nogach i tak dopasowane... a okazało się, że już się trochę rozbiły i wiszą z deka.. Niech brzuch szybko rośnie, to może przytrzyma je
Nadrobiłam 40 stron trochę po łebkach, ale i tak nie pamiętam co chciałam pisać.
Na pewno, że póki śpię z synkiem, to nie wstaję w nocy na siku... Choć czasem mi się chce bardzo. W pracy chodzę normalnie, 2 góra 3 razy.
Piszecie o jedzeniu... U mnie rządzą frytyyyyy <3 A dziś zjadłam 10 kulek serowych - coś takiego jak oponko-pączek, w kształcie kulki mmmmmniam
U mnie ruchów jeszcze nie ma, z Jasiem miałam dopiero jak skończyłam 17 tyg.
Powodzenia dziś na wizytach! Zazdroszczę.
Co do połówkowego, to mi 20 tyg wypada w wigilię i chyba w międzyświątecznym 29go będę próbowała się umówić, jak ten gin będzie przyjmował, bo on tylko w czwartki przyjmuje. Poki co do piątku czekam na jego grafik na grudzień.
No wlasnie zastanawiam się jak się rozbija te jeansy bo jak narazie leżą fajnie ale nie lubię takich spadających z tyłka
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom