reklama
H&M mama jest w centrum handlowe reduta.w Warszawie już chyba nigdzie nie ma działy H&M mama, byłam w kilku i lipa. Ja kurtkę kupię w grudniu (po wypłacie ) i chyba w zarze kids- rozmiar na 14 lat jest idealny dla mnie a cena połowę mniejsza niż w kobiecym dziale. Mam parkę z zara kids za 120 zł jest dobra nawet teraz i sporo miejsca na brzuch jeszcze, no ale ona na mróz raczej słaba, na lekką zimę owszem. Marzy mi się puchowy płaszcz. Czarny albo granatowy.
Od wczoraj mocniej czuje ruchy dziecka. Jak siedziałam w kinie to się ruszało (może po coca coli- pozwoliłam sobie na małą ) Cola mi smakuje jak nigdy
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie jedna ginka wpisała datę porodu z usg. Ginekolog na nfz wpisał datę z OM. Przynajmniej w moim przypadku marne szanse dotrzymania do terminu z OM. Chłopaków urodziłam w 38 i 36 tc.Witajcie
za oknem delikatnie biało
senny dzień trzeba się troszkę rozruszać
spacer obowiązkowo
zapytam jeżeli na usg genetycznym wyszło że dziecko starsze o tydzień to już od tego liczyć tygodnie ciąży?
Ja chyba kupię kurtkę w Pepco. Mam 3 kurtki: w 2 się już nie mieszcze a 3 jest za duża i brzydko wyglądam.w Jankach to kawał drogi...można online zamówić i chyba tak zrobię.
My już po spacerze. W Wawie zimno, wieje, szaro i byle jak.
A datę liczę z OM, moje lekarka też. Zresztą na ostatnim usg było identycznie jak z z OM, 6 maja
W H&M były przeważnie parki.
ZdechłaKura
Fanka BB :)
Ja dziś byłam w chinskim centrum handlowym i kupiłam 2 tuniko-sukienki. Nie wiem jakim cudem , włoskie. Pewnie jakość adekwatna do ceny, ale nie przeszkadza mi to. Mnie się podobają. h&m mam daleko (jak na standardy Opola). W innych sklepach nic specjalnego, a tu zaskoczenie. Kurtki mi się nie podobały. Żadnej nie kupiłam, a w swojej zimowce coraz mniej miejsca. Na necie też szału nie ma.
M.mnie irytuje. Jak on w ogóle śmie ze mną się nie zgadzać?? Ma potakiwać i płacić. Zartuje. Ma tylko potakiwać. On strasznie bagatelizuje zabieg. Mnie to wkurza. To nie jest zwykła sytuacja, i może być różnie. Co ten człowiek ma w głowie?
M.mnie irytuje. Jak on w ogóle śmie ze mną się nie zgadzać?? Ma potakiwać i płacić. Zartuje. Ma tylko potakiwać. On strasznie bagatelizuje zabieg. Mnie to wkurza. To nie jest zwykła sytuacja, i może być różnie. Co ten człowiek ma w głowie?
reklama