reklama
beatajak13
Fanka BB :)
Ja też dopiero wstałam teraz kawka a później zakupy. Chce jechać do h&M po kurtkę i spodnie. Zobaczymy czy coś upoluje [emoji6]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
dadzi
Moderatorka
w Warszawie już chyba nigdzie nie ma działy H&M mama, byłam w kilku i lipa. Ja kurtkę kupię w grudniu (po wypłacie ) i chyba w zarze kids- rozmiar na 14 lat jest idealny dla mnie a cena połowę mniejsza niż w kobiecym dziale. Mam parkę z zara kids za 120 zł jest dobra nawet teraz i sporo miejsca na brzuch jeszcze, no ale ona na mróz raczej słaba, na lekką zimę owszem. Marzy mi się puchowy płaszcz. Czarny albo granatowy.
Od wczoraj mocniej czuje ruchy dziecka. Jak siedziałam w kinie to się ruszało (może po coca coli- pozwoliłam sobie na małą ) Cola mi smakuje jak nigdy
Od wczoraj mocniej czuje ruchy dziecka. Jak siedziałam w kinie to się ruszało (może po coca coli- pozwoliłam sobie na małą ) Cola mi smakuje jak nigdy
Beciaczek@
Cola u nas tez jest produktem zakazanym i tez pewnie dlatego mi tak smakuje
Kino zawsze równa sie cola i czasami jak mamy gości to tez sobie pozwolę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kino zawsze równa sie cola i czasami jak mamy gości to tez sobie pozwolę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
P
paulamc
Gość
Witajcie
za oknem delikatnie biało
senny dzień trzeba się troszkę rozruszać
spacer obowiązkowo
zapytam jeżeli na usg genetycznym wyszło że dziecko starsze o tydzień to już od tego liczyć tygodnie ciąży?
spacer obowiązkowo
zapytam jeżeli na usg genetycznym wyszło że dziecko starsze o tydzień to już od tego liczyć tygodnie ciąży?
beatajak13
Ja liczę z OM i moja lekarka też tak liczyWitajcie
spacer obowiązkowo
Ja tez ostatnio mogę dlugo spać [emoji4] budze sie na siku ale bez problemu usypiam ponownie [emoji3]
Moj gin tez liczy z OM. Ogólnie to chyba przed 10 tyg liczenie daty porodu jest miarodajne, pozniej juz nie.
Taka ciekawostka:
"Najdokładniejszą metodą oceny czasu trwania ciąży jest USG wykonane w I trymestrze. Wiek płodu ocenia się wówczas, mierząc długość ciemieniowo-siedzeniową – CRL (przed 10. tygodniem ciąży) lub wymiar dwuciemieniowy główki – BPD (8.–22. tydzień ciąży). "
Moj gin tez liczy z OM. Ogólnie to chyba przed 10 tyg liczenie daty porodu jest miarodajne, pozniej juz nie.
Taka ciekawostka:
"Najdokładniejszą metodą oceny czasu trwania ciąży jest USG wykonane w I trymestrze. Wiek płodu ocenia się wówczas, mierząc długość ciemieniowo-siedzeniową – CRL (przed 10. tygodniem ciąży) lub wymiar dwuciemieniowy główki – BPD (8.–22. tydzień ciąży). "
P
paulamc
Gość
Tak właśnie myślałam
dziękuję za odpowiedzi
dziękuję za odpowiedzi
reklama
Janka86
H&M mama jest w centrum na Jankach. Kupowalam spodnie w zeszlym tygodniu ;-)w Warszawie już chyba nigdzie nie ma działy H&M mama, byłam w kilku i lipa. Ja kurtkę kupię w grudniu (po wypłacie ) i chyba w zarze kids- rozmiar na 14 lat jest idealny dla mnie a cena połowę mniejsza niż w kobiecym dziale. Mam parkę z zara kids za 120 zł jest dobra nawet teraz i sporo miejsca na brzuch jeszcze, no ale ona na mróz raczej słaba, na lekką zimę owszem. Marzy mi się puchowy płaszcz. Czarny albo granatowy.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom