reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

U nas się to rozeszło dosyć bo teściowa jak pojechała na groby to się pochwaliła. My powiedzieliśmy rodzeństwu rodzicom i 2 parą naszych przyjaciół który zresztą sami się domyślili jak powiedziałam to mówili ze wiedzieli to już ale nic nie mówili bo czekali na nas :)
dziś na cmentarzu spotkałam kuzynkę i gadamy o pierdołach, rozeszliśmy się to było do południa, po południu moja mama pojechała i spotkała moja ciotke "mame tej kuzynki" i mówi do mamy, Jola zapytam cie o coś mówi Agnieszka czasem w ciąży nie jest a mama potwierdziła bo mówi ze w oczy nie będzie kłamać a już właściwie 13 tydz to mówi najgorsze minęło ma nadzieje, Brzuszek mam ale znowu nie jakiś mega widoczny . bo 2 lata temu jak byłam w ciaży z córka miałam ciut mniejszy ale teraz to skóra rozciagnieta to szybciej rośnie. smieje się ze promienieje i dlatego wywnioskowała kuzynka ze w ciaży jestem :)

reklama
Dadzi-ja wiecznie chora...Jak nie zapalenie oskrzeli,jelitowka,teraz przeziebienie.Widzi mame wiecznie zasmarkaną i duzo odpoczywajaca wiec chyba nie jestem az tak podejrzana:)Chcialam poczekac do polowkowego ale raczej sie nie da ukryć przed nia,tesciową(bo ta znow jej powie "dziecko,teraz to bedziesz miec przerabane!,darciucha w domu"Wiec zwlekam by czarownicy nic nie mówic:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha to Jagi coś nas łączy ;) tesciowa..... Jak się dowiedziała o mojej ciazy to przez 5 minut milczala, tak ja zatkało :) biedna haha nie zapytaliśmy jej O zgodę i to chyba dlatego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha to Jagi coś nas łączy ;) tesciowa..... Jak się dowiedziała o mojej ciazy to przez 5 minut milczala, tak ja zatkało :) biedna haha nie zapytaliśmy jej O zgodę i to chyba dlatego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest 3:20 a ja nie spie od godziny i juz nie zasnę:(Pije gorace mleko i robie sobie "parowke"bo mi tak zatkalo zatoki ze oddycham tylko przez bolace gardło do tego boli głowa od tego wszystkiego.

Moja to powie ze" nie ciesz sie poki nie urodzisz":-/Wredne babsko.Powie do syna pewnie teraz to powinniscie sie bawic i szalec bo corka juz duza a wy sie w pieluchy pakujecie:)
I te swoje opowiadania przy stole o ciezkim jej porodzie...

Jagi udało Ci się później trochę zasnąć?
Ehh z tymi tesciowymi. Przy Waszych opowieściach to chyba powinnam się cies zyc ze taką mam. Moja jest za bardzo nadgorliwa. Na siłę często chce nam pomagać i widywac się najlepiej co drugi dzień. Muszę ja hamować [emoji6]

Jagi współczuję [emoji26] mnie na szczęście jak dotąd omijaja choroby w ciazy tfu tfu.

Moja tesciowa tez jest nadgorliwa i straszna plotkara, ale lubimy sie. Mieszkamy 1200 km od siebie wiec ciesze sie jak sie widzimy, ma swoje wady ale dobra kobieta z niej, bardzo sie ucieszyla ze jestem w ciąży i rozgadala od razu wszystkim [emoji39]

Ja czekam w poczekalni u gina, ciekawa jestem tej wizyty, bo bez usg

Jagi udało Ci się później trochę zasnąć?
Ehh z tymi tesciowymi. Przy Waszych opowieściach to chyba powinnam się cies zyc ze taką mam. Moja jest za bardzo nadgorliwa. Na siłę często chce nam pomagać i widywac się najlepiej co drugi dzień. Muszę ja hamować [emoji6]
Zasnelam o 4:30,parowka nie wiele pomogała:(
Moja znow sie kompletnie nie interesuje ale jak juz przyjdzie to tak Cie wkurzy ze wystarczy na dlugo:(
Za to codzien wydzwania do m i go meczy o pierdoly.Wszystko chce wiedziec:co,gdzie,kiedy,ile.I rozsiewa to po calej rodzinie...
Nigdy nie wziela wnuczki na spacer czy lody...

Jagi współczuję [emoji26] mnie na szczęście jak dotąd omijaja choroby w ciazy tfu tfu.

Moja tesciowa tez jest nadgorliwa i straszna plotkara, ale lubimy sie. Mieszkamy 1200 km od siebie wiec ciesze sie jak sie widzimy, ma swoje wady ale dobra kobieta z niej, bardzo sie ucieszyla ze jestem w ciąży i rozgadala od razu wszystkim [emoji39]

Ja czekam w poczekalni u gina, ciekawa jestem tej wizyty, bo bez usg

To fajnie ze masz fajna tesciowa:)
Trzymam kciuki za wizyte:)

Współczuję takiej teściowej Jagi
moja tesciowa nie wpieprza sie na szczęście w nasze zycie. Dzwonimy okolo raz w tygodniu do siebie, czasem ja tez dzwonie do tesciowej albo ona do mnie. Zawsze marzyla o córce a miala tylko synow i traktuje nas - synowe jak swoje córki [emoji4] nawet sie zawsze smiejemy bo pozwala nam w swoim domu na wszystko a synom nie pozwala [emoji39] wiec fajnie trafilam[emoji4]

Współczuję takiej teściowej Jagi
moja tesciowa nie wpieprza sie na szczęście w nasze zycie. Dzwonimy okolo raz w tygodniu do siebie, czasem ja tez dzwonie do tesciowej albo ona do mnie. Zawsze marzyla o córce a miala tylko synow i traktuje nas - synowe jak swoje córki [emoji4] nawet sie zawsze smiejemy bo pozwala nam w swoim domu na wszystko a synom nie pozwala [emoji39] wiec fajnie trafilam[emoji4]

To super ze udalo Ci sie i masz takie relacje:)
Dla mojej liczy sie tylko ona i jej "ja,ja"
Taki typ.Ale za to mam wspaniala mame i oparcie w niej[emoji173]Pomaga mi teraz duzo kiedy co chwile mi cos dolega.Zawsze moge na nia liczyc.Jest na emeryturze wiec moge na nia liczyc 24h.

reklama
To super ze udalo Ci sie i masz takie relacje:)
Dla mojej liczy sie tylko ona i jej "ja,ja"
Taki typ.Ale za to mam wspaniala mame i oparcie w niej[emoji173]Pomaga mi teraz duzo kiedy co chwile mi cos dolega.Zawsze moge na nia liczyc.Jest na emeryturze wiec moge na nia liczyc 24h.

Najgorsze jest to ze niektóre tesciowe psuja relacje w małżeństwie

No tak, tesciowa teściową ale mama to mama [emoji7]mame mam tylko jedna i śmiem twierdzic ze mam najlepsza mame na świecie [emoji39] tylko ze mieszkamy bardzo daleko od siebie i widujemy sie 2-3 razy w roku Zazdroszczę mamy na miejscu [emoji7] za granicą niczego mi tak nie brakuje jak mamy

Do góry