reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Współczuje Wam dziewczyny tych mdłości :( ja tez je jeszcze momentami mam, chociaż to już 14 tydzień.

Ja dzisiaj też nie ruszałam się z domu :no2: taka pogoda, że bałam się przeziębić!!

hehehe dobre :)

Kurde i mnie mdli :/ już dawno tego nie było, ale nie wiem, może to skutek przejedzenia ;) Wybraliśmy się dziś do pierogarni, trochę pojadłam, za dużo :p Umieram teraz.

ZdechłaKura-jakie horrory oglądasz? ja bardziej czytam, lubię takie strachy.

Jagi i córka się nic nie domyśla? że nie chodzisz do pracy itd? :) Kiedy powiecie?

Oglądam American horror story. Poza tym lubię czytać recenzje babeczki na Biblia Horrorów, no i jestem na fb Fani Horrorów. Paradoksalnie, oglądać horrory się boję. ;) Przepadam za serią Obcy i Oszukać przeznaczenie.

Oszukać przeznaczenie yhm :) My z mężem oglądamy też thrillery kriminalne, dużo seriali z takich znanych to Dexter, po nocach żeśmy siedzieli. Teraz czytam serie książek Geritssen - dobre, mocne. Ja też się boje oglądać horrory, ale lubię je oglądać hahah- tylko nie sama :p

Hej laski
My dzisiaj powiedzieliśmy Dominice:) Na początku taka nawet nie zainteresowana ooo tak ooo myślałam że będzie bardziej a ona czy może bajkę obejrzeć:D Ale w ciągu dnia przetrawiła i chodzi i gada dzidzia będzie i żeby siostra itp ale na razie nie dopytywała skąd ona chyba jeszcze jednak z tych dziecinnych bardziej ale teraz bardzo się cieszy.

reklama
hehehe dobre :)

Kurde i mnie mdli :/ już dawno tego nie było, ale nie wiem, może to skutek przejedzenia ;) Wybraliśmy się dziś do pierogarni, trochę pojadłam, za dużo[emoji14]Umieram teraz.

ZdechłaKura-jakie horrory oglądasz? ja bardziej czytam, lubię takie strachy.

Jagi i córka się nic nie domyśla? że nie chodzisz do pracy itd? :) Kiedy powiecie?
Dadzi-ja wiecznie chora...Jak nie zapalenie oskrzeli,jelitowka,teraz przeziebienie.Widzi mame wiecznie zasmarkaną i duzo odpoczywajaca wiec chyba nie jestem az tak podejrzana:)Chcialam poczekac do polowkowego ale raczej sie nie da ukryć przed nia,tesciową(bo ta znow jej powie "dziecko,teraz to bedziesz miec przerabane!,darciucha w domu"Wiec zwlekam by czarownicy nic nie mówic:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry