reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj :) . Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne :) . Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia fikała cały czas bardzo aktywna :) . Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na usg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu :)

Ostatnia edycja:
Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj :) . Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne :) . Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia fikała cały czas bardzo aktywna :) . Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na 7sg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu :)
Super gratuluje i trzymam kciuki za wynik pappy.

Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj :) . Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne :) . Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia
fikała cały czas bardzo aktywna :) . Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na 7sg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu :)

Arya cudownie, że wszystko ok :) ja też mam termin na 6.05 :)

Boże z rana takie wieści, bardzo mi przykro.

Ja chyba też do 12 tyg dam sobie spokój z forum, non stop tu są jakieś tragedie i ciężko się cieszyć swoim szczęściem po takich inf. Człowiek tylko bardziej się martwi.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć , jestem po prenatalnych . 12t5d data porodu 6 maj :) . Przezierność karkowa prawidłowa , wszystko na swoim miejscu i ładnie widoczne :) . Za kilka dni będą wyniki pappa, gdyby było coś nie tak to mają dzwonić w przeciągu 2 dni. Dzidzia fikała cały czas bardzo aktywna :) . Nie chciała mi powiedzieć płci , bo mówią dopiero na usg w 20tyg. Mam czekać do grudnia. Ja sama po zdj twierdzę , że to dziewczynka . Wrzuciłam zdj do odpowiedniego folderu :)
super!!! ja też mam termin na 6 maja :))))

Dzadzi jakaś dziwna ocena mi wskoczyła chyba coś nacisnęłam niechcący :)
Z chęcią zjadłabym kopytka ale nie mam weny na ich robienie :)
P.s nie ogarniam tego telefonu... mąż zbił mi mój i w zastępstwie mam to coś.. jakaś masakra. Co chwilę mi coś przeskakuje
Za mna chodza kopytka od początku ciazy, ale nigdy mi nie wychodza jak u mamy [emoji52] zawsze przesadze z maka i sa gumowe...
Mniam, przepysznie brzmi. U mnie dziś mąż pichci, bo wraca szybciej z pracy. Będzie robił naleśniki z białym serem na słodko. Chodzi za mną krem z dyni. Na któraś jakiś sprawdzony dobry przepis?
Ja dawno temu robilam krem z dyni, gotowalam wloszczyzne, ziemniaki i dynie, dodawalam przyprawy i na koncu blendowalam to wszystko. Mozna tez troche dodac ostrej papryki wtedy jest pikantniejsza...

Kurczę ale robicie smaka tymi przepisami....
Ja dalej codziennie rozmawiam z moim porcelanowym przyjacielem, choć widzę lekka poprAwę bo zaczęłam już coś więcej podjadac. Nawet dziś zjadłam normalny obiad :) Dalej strasznie wrażliwa jestem na zapachy i przez to że mało pije miewam migreny. Nie mogę się doczekać aż będzie lepiej :)

W sobotę idę z mężem na usg, mam nadzieję że dowiemy się kto siedzi w środku :)
Jestem w szoku że lekarze nie wpuszczają waszych partnerów, ja zawsze mam mojego przy sobie, a usg nawet w 6 tygodniu i3 dniu miałam normalnie przez brzuch. Też mam tylozgiecie macicy ale jakoś tak bardzo to w badaniu nie przeszkadza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasztanek - ja dzisiaj miałam apogeum takich rozmow. 3 razy wymiotowałam. Nigdy wcześniej nie zdarzylo mi się tak dużo razy. Zle się dziś czuję :(

reklama
Do góry