reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja nadal pracuję na pół etatu i mam zamiar pracować jak najdłużej. W poprzedniej ciąży odeszłam tydz przed porodem ;) . Wszyscy się śmiali, że urodzę w pracy. Pracowałam full time a 2 mc przed porodem tylko kilka godz dziennie. Dobrze się czułam a, że jestem pracoholikiem to ciężko mi siedzieć w domu ;)

Ja tak samo . W poprzedniej ciąży odeszłam 30.04 a urodziłam 8.05.
W tej ciąży jak będzie wszystko ok to tez mam zamiar pracować tyle ile się da. Nie mam pracy fizycznej więc mogę sobie na to pozwolić jeśli przeciwskazan nie będzie.

reklama
Ja też nadal pracuje i też wstaje 5.30:p Planuje do lutego bo u nas ferie się kończą a młoda bedędzie miała drugie półroczę na drugą zmianę a nie chce żeby siedziała od 8 do 16 w szkole bo na 8 to nie problem teść zawiezie a na 10 czy 11 może być juz problem po za tym niedługo sie wyprowadzamy więc jak nie bedzie męża i tak koło 7 bedę musiała ją podwozić do teściów albo od razu na świetlicę

Ja mam w planach pracowac do konca lutego ale zobacze jak bedzie. Jak na razie jestem na pelny etat ale jak nie bede dawac rady to sie nie bede meczyc. Jak na razie jest ok. Nie pracuje fizycznie i duzo przerw sobie robie [emoji3]

Dziewczyny weszlam na hm on line.Ogladam sukienki.Czy tylko mi sie nic nie podoba?Czy jakas wybredna jestem:(
Nie szukam jakies wow na imprezy czy uroczustosci.Jak nie kwiatki to welur lub koronka...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny weszlam na hm on line.Ogladam sukienki.Czy tylko mi sie nic nie podoba?Czy jakas wybredna jestem:(
Nie szukam jakies wow na imprezy czy uroczustosci.Jak nie kwiatki to welur lub koronka...

Jgi normalnie ja chciałam chociaż sobie coś kupić byłam przy okazji meblowych zakupów to masakra ;/ A po co zaraz będę gruba co potem z tym zrobie a to a tamto;/

Dziewczyny! Czy Was tez tak mecza wzdęcia? Mnir okropnie...nie jem nic takiego co mogloby je powodować. Do toalety na "2" chodze co jakies 5-6 dni i to z trudnoscia.
Czy to kolejne 'cudowne' uroki ciąży? ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jgi normalnie ja chciałam chociaż sobie coś kupić byłam przy okazji meblowych zakupów to masakra ;/ A po co zaraz będę gruba co potem z tym zrobie a to a tamto;/
Szybciej sprzedam normalna sukienke czy kurtke niz ciazowa.Ale jak kupic cos co Ci porzypomina worek :-/ Mam figure klepsydry wiec musze podkreslac biodra bo inaczej w obszernych wygladam niekorzystnie.Cos czuje ze przed kazdym wyjsciem bedzie jazda za chwile.

reklama
Do góry