reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

W temacie położonych, to ja miałam i dawało mi to poczucie bezpieczeństwa i spokoju warte tej niemalej kasy. Chodzi o spokój miesiąc, dwa przed porodem i w trakcie też. Takie poczucie, że ktoś z tamtad jest tam dla ciebie i tylko dla ciebie. Ale w pokojach obok były dziewczyny bez położonych wykupionych i widziałam, że też miały super opiekę. Więc to są raczej nieracjonalne przesłanki. Jak wszystko będzie ok z blizna po CC i zdecyduje się na SN to znowu ja wezmę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oluska88 jedziemy na tym samym wozku ;) ja od 2 lat na diecie - celiakia

Asia669 jak bedzie dalej psu odbijac to moze sprobujcie z psim behawiorysta?
Ja mam 2 koty, wiec maja wylane :p
Mi dwa lata minęło w czerwcu. Przyzwyczaiłam się już i nawet mi to nie przeszkadza. Najgorzej jest na większych imprezach. Czasami czuję, że niektórzy patrzą nam na mnie jak na dziwaka, że np. Nie jem na weselu rosołu czy torta. I nie nawidze tekstów typu jak trochę zjesz to nic Ci nie będzie. Ehh...

Widzę, że dużo tu dziewczyn z Warszawy i Śląska. A jest ktoś może z dolnego Śląska? Z okolic Legnicy? Ja jestem z Głogowa.

Witam nowe Mamy :)
Dziewczyny, mam pytanie do tych posiadających psa. Czy zachowanie pupilów się zmieniło odkąd jesteście w ciąży? My mamy owczarka i zrobił się wobec mnie, tylko wobec mnie bardzo agresywny. Rzuca się na mnie z zębami. Wszyscy przejęli obowiązki związane z nim, bo ja się go teraz poprostu boję. Dziś ostatni raz skoczył mi na brzuch. Teraz siedzi w kojcu. Poprostu palma mu odbija.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O jej, ja mam labradora, ale to jest taki słodziak, że tylko by się przytulał, lizał po rączkach i grzał stopy.
Lepiej uważaj na pupila, skoro tak się zachowuje too nie wiadomo co może zrobić :(

Oluska88 jedziemy na tym samym wozku ;) ja od 2 lat na diecie - celiakia

Asia669 jak bedzie dalej psu odbijac to moze sprobujcie z psim behawiorysta?
Ja mam 2 koty, wiec maja wylane :p
Chodziliśmy z nim na szkolenia, bo zachowywał się tak wobec chłopaków. Ciągnął ich za kurtki, rwał bluzki i po szkoleniu pomogło.
Teraz zdecydowanie nie mogę zastosować technik wyuczonych na szkoleniu, bo to wymaga dość dużej aktywności fizycznej a ja z racji, że ciąża stale zagrożona muszę prowadzić spokojny tryb życia.[emoji58]

Witam nowe Mamy :)

O jej, ja mam labradora, ale to jest taki słodziak, że tylko by się przytulał, lizał po rączkach i grzał stopy.
Lepiej uważaj na pupila, skoro tak się zachowuje too nie wiadomo co może zrobić :(
Właśnie wiem i tego się obawiam. Będzie trzeba pomyśleć co z nim zrobić.

Rukmini no wlasnie ta polozna pracuje jako polozna w szpitalu, w ktorym chcialabym rodzic. Ale sama reklamuje sie wlasnie jako dula. Sama nie wiem...

Pauli ne niech maz pogada z przelozonym. Moze zrozumie?
Ja bym podgrzewania nie uzywala... skoro nie wolno goracych kapieli to mi sie to jednak jednakowo kojarzy :p

Dula to chyba jeszcze lepiej. Tylko nie wiem, czy nie drożej. Nie znam się. [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dwa lata minęło w czerwcu. Przyzwyczaiłam się już i nawet mi to nie przeszkadza. Najgorzej jest na większych imprezach. Czasami czuję, że niektórzy patrzą nam na mnie jak na dziwaka, że np. Nie jem na weselu rosołu czy torta. I nie nawidze tekstów typu jak trochę zjesz to nic Ci nie będzie. Ehh...

Widzę, że dużo tu dziewczyn z Warszawy i Śląska. A jest ktoś może z dolnego Śląska? Z okolic Legnicy? Ja jestem z Głogowa.
A jakie sie badania na celiakie?Jak u Was sie to objawialo?Mnie kiedys namawiali na badanie genetyczne na celiakie ale nie pamietam dokladnie jakie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwa psy i dwa koty.
Zachowanie bez zmian.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kota też mam, kotkę i ona przychodzi i się przymila. Wcześniej miałam psa i nie był agresywny ani wobec mnie ani wobec dzieci, tylko obcych nie akceptował. Teraz ten obcych by zamiział a na właściciela się rzuca. Jeszcze poklociłam się z m., bo to on wybrał taką rasę psa i tego konkretnego psa, bo chciał dużego i czarnego. I to jego kochany piesek. Ja chciałam suczkę. Poszłam z nim na kompromis i teraz z nim same problemy. W styczniu skończy 2 lata.

reklama
Do góry