reklama
Cześć dziewczyny, mogę do Was się przyłączyć? Troszkę czasu już was czytam więc o was trochę już wiem:-) ja mam termin na 24 maja, to moja pierwsza ciąża to i mam dużo obaw więc z wami będzie mi raźniej:-)
Jogi Ty jak dobrze kojarzę jesteś z Katowic, w jakim szpitalu zamierzasz rodzic, ja jestem z okolic, ale tak się zastanawiam nad Katowicami.
Miłego wieczoru wam życzę:-)
Jogi Ty jak dobrze kojarzę jesteś z Katowic, w jakim szpitalu zamierzasz rodzic, ja jestem z okolic, ale tak się zastanawiam nad Katowicami.
HejPierwsza corke rodzilam w Katowicach Boguciach Bonifratow ale to 10 lat temu wiec wtedy jeszcze warunki okropne.Teraz bylam pare razy na roznych zabiegach i jest duzo lepiej.Wtedy mialam stamtad lekarza i bylo ok ale teraz go nie wybralam wiec bede rodzic w Katowicach na Raciborskiej.Kolezanki rodzily i sobie chwala.Wyremontowany i pieknie w srodku.Robia zzo na zyczenie.Mam tez swojego lekarza stamtad ale raczej przy porodzie nie bedzie wiec wynajme sobie polozna wtedy bede sie czuc bezpieczniej.A gdzie Ty planujesz???Cześć dziewczyny, mogę do Was się przyłączyć? Troszkę czasu już was czytam więc o was trochę już wiem:-) ja mam termin na 24 maja, to moja pierwsza ciąża to i mam dużo obaw więc z wami będzie mi raźniej:-)
Moja bratowa rodzila na Ligocie i tez ok ale miala cc ale tez ma 3 stopien referencyjnosci wiec najlepszy.Raciborska ma 2 stopień.
Do kogo chodzisz do lekarza?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
beatajak13
Fanka BB :)
Cześć ☺ również chciałabym do Was dołączyć. Jakiś czas już Was podczytuje To moja druga ciąża także trochę spokojniej do niej podchodzę niż za pierwszym razem. Mam już 8 letnią córkę Termin porodu z OM na 6.05 natomiast z usg na 1.05. Jutro nam wizytę kontrolną a w środę usg prenatalne
Witaj,ja tez mam termin porodu na 1.05Cześć [emoji5] również chciałabym do Was dołączyć. Jakiś czas już Was podczytuje To moja druga ciąża także trochę spokojniej do niej podchodzę niż za pierwszym razem. Mam już 8 letnią córkę Termin porodu z OM na 6.05 natomiast z usg na 1.05. Jutro nam wizytę kontrolną a w środę usg prenatalne
Pierwsza corka ma 10 lat.Prawdopodobnie bedzie druga
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
sandyy
Rukmini no wlasnie ta polozna pracuje jako polozna w szpitalu, w ktorym chcialabym rodzic. Ale sama reklamuje sie wlasnie jako dula. Sama nie wiem...
Pauli ne niech maz pogada z przelozonym. Moze zrozumie?
Ja bym podgrzewania nie uzywala... skoro nie wolno goracych kapieli to mi sie to jednak jednakowo kojarzy
Pauli ne niech maz pogada z przelozonym. Moze zrozumie?
Ja bym podgrzewania nie uzywala... skoro nie wolno goracych kapieli to mi sie to jednak jednakowo kojarzy
oluska88
Ja jestem na ścisłej diecie bezglutenowej. Mam chorobę Duhringa. A jak jest u Ciebie?Pauli ne a ten urlop mezowy jest pozniej na sztywno niezmienialny? Nie moze zastrzec, ze jakby co to mala obsuwa w jedna albo druga strone bedzie?
U mnie w robocie tez sie planuje chyba jakos teraz urlopy na przyszly rok, ale pozniej wiadomo, ze zawsze cos moze sie wydarzyc. Poza tym marzec chyba nie jest az tak bardzo chodliwym terminem na urlop, wiec moze nie bedzie tak zle ?
Przejrzalam sobie olxa i w sumie jak za 100 mam kupic uzywana kurtke, ktora nie do konca mi sie podoba to chyba jednak we wlasnym zakresie bede czegos nowego szukac
Wlasnie, jak zapatrujecie sie na oplacenie poloznej? Kolezanka bardzo namawia mnie na polozna, ona tez brala, ja podchodze do tego sceptycznie, bo co ona moze zaoferowac? Ale moze warto? Macie doswiadczenie w temacie?
I z ciekawosci - jest tu moze ktoras na diecie bezglutenowej?
Dziewczyny, mam pytanie do tych posiadających psa. Czy zachowanie pupilów się zmieniło odkąd jesteście w ciąży? My mamy owczarka i zrobił się wobec mnie, tylko wobec mnie bardzo agresywny. Rzuca się na mnie z zębami. Wszyscy przejęli obowiązki związane z nim, bo ja się go teraz poprostu boję. Dziś ostatni raz skoczył mi na brzuch. Teraz siedzi w kojcu. Poprostu palma mu odbija.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama