reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
no i są Warszawianki :)
co do szpitala to ja obie rodziłam w czerniakowskim i trzecie też tam urodzę, moim zdaniem opieka super, ale szpital nie jest po remoncie, jak to rjoanka ostatnio nazwała późny gierek ;)
Tam będę rodziła, bo znam go dobrze, nie będę nic kombinować. No i w miarę łatwo dojechać z ursynowa :)
A Wy jakie dzielnice?:)

My tez jedziemy w gory na ferie.Sa od polowy stycznia.Mamy dosc blisko max chyba 150 km wiec podroz jakos zniesiemy.
Jedziemy do Poronina.Fajna miejscowke mamy z sniadaniami i obiadokolacja z deserem.Mam wplacic zaliczke ale nigdy nie waidomo jak to bedzie do stycznia.Tyle ze kobitka nas zna wiec vhce tylko 200 zl wiec jakby co to niewiele stracimy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezka noc z corka dzisiaj.Wymioty i 2 razem wzięte do 5 nad ranem.Potem to juz zółcia wymiotywala samą bidulka.Spalismy do 11 jest jestem w czarnej d.... z sniadaniem ,obiadem itd.

Ostatnia edycja:
Ja chciałam jechać pod koniec listopada (lub na początku grudnia) nad morze, na cypelek k. Gdyni. Niestety, w kontekście zamierzonego badania plan odpada, bo to ponad 600 km, a samolotem nie wiem, czy mi będzie wolno po amnio. Kurcze, zamiast się cieszyć drugą ciążą jest tylko stres. :(

no i są Warszawianki :)
co do szpitala to ja obie rodziłam w czerniakowskim i trzecie też tam urodzę, moim zdaniem opieka super, ale szpital nie jest po remoncie, jak to rjoanka ostatnio nazwała późny gierek ;)
Tam będę rodziła, bo znam go dobrze, nie będę nic kombinować. No i w miarę łatwo dojechać z ursynowa :)
A Wy jakie dzielnice?:)
Ja - Ursus [emoji4]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezka noc z corka dzisiaj.Wymioty i 2 razem wzięte do 5 nad ranem.Potem to juz zółcia wymiotywala samą bidulka.Spalismy do 11 jest jestem w czarnej d.... z sniadaniem ,obiadem itd.

Zdrówka dla córeczki. Oby szybko jej przeszło!

reklama
Ja chciałam jechać pod koniec listopada (lub na początku grudnia) nad morze, na cypelek k. Gdyni. Niestety, w kontekście zamierzonego badania plan odpada, bo to ponad 600 km, a samolotem nie wiem, czy mi będzie wolno po amnio. Kurcze, zamiast się cieszyć drugą ciążą jest tylko stres. :(
Najgorsze są pierwsze dni, bo trzeba leżeć. Przy badaniu zapytaj, czy możesz jechać pod koniec listopada/ początek grudnia. Może jak będzie wszystko dobrze (innej opcji nie przyjmuję) to nie będzie żadnych przeciwwskazań do podróży.

Do góry