Janka86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja - Ursus [emoji4]no i są Warszawianki
co do szpitala to ja obie rodziłam w czerniakowskim i trzecie też tam urodzę, moim zdaniem opieka super, ale szpital nie jest po remoncie, jak to rjoanka ostatnio nazwała późny gierek
Tam będę rodziła, bo znam go dobrze, nie będę nic kombinować. No i w miarę łatwo dojechać z ursynowa
A Wy jakie dzielnice?
Zdrówka dla córeczki. Oby szybko jej przeszło!Ciezka noc z corka dzisiaj.Wymioty i 2 razem wzięte do 5 nad ranem.Potem to juz zółcia wymiotywala samą bidulka.Spalismy do 11 jest jestem w czarnej d.... z sniadaniem ,obiadem itd.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze są pierwsze dni, bo trzeba leżeć. Przy badaniu zapytaj, czy możesz jechać pod koniec listopada/ początek grudnia. Może jak będzie wszystko dobrze (innej opcji nie przyjmuję) to nie będzie żadnych przeciwwskazań do podróży.Ja chciałam jechać pod koniec listopada (lub na początku grudnia) nad morze, na cypelek k. Gdyni. Niestety, w kontekście zamierzonego badania plan odpada, bo to ponad 600 km, a samolotem nie wiem, czy mi będzie wolno po amnio. Kurcze, zamiast się cieszyć drugą ciążą jest tylko stres.