reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

pinky sky
Byłam tak szczęśliwa, ze wszystko jest w porządku, ze musiałam wyjsć :). W zasadzie to ta lekarka powiedziała, ze takie spacery sa wręcz wskazane w moim przypadku, ze nie ma co aż tak bardzo sie oszczędzać. Wiadomo, nie codziennie, ale od czasu do czasu sie przewietrzyć. No i powiedziała tez, ze nie widzi przeciwwskazań, aby nie współżyć, tylko właśnie mogą byc lekkie plamienia z tej nadżerki. Moj mężczyzna w siódmym niebie, ze wreszcie będziemy mogli cos zrobic :). Chociaz i tak bez żadnych szaleństw, bo jednak sie troszkę będę bała :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak codziennie chodze jezeli pogoda na to pozwala, mam stala trase a na niej 3 lawki do odpoczynku [emoji23] wcześniej nie potrzebowalam przerw a teraz nie dosc ze chodze wolniej to musze odpoczac kilka razy.
Mam zamiar tak chodzic do końca [emoji4] ostatnio przeczytałam ze kobiety ktore nie ruszaja sie duzo w ciazy maja później problemy przy porodzie, cialo jest zbyt slabe i dluzej dochodza do siebie...

reklama
Ja tak codziennie chodze jezeli pogoda na to pozwala, mam stala trase a na niej 3 lawki do odpoczynku [emoji23] wcześniej nie potrzebowalam przerw a teraz nie dosc ze chodze wolniej to musze odpoczac kilka razy.
Mam zamiar tak chodzic do końca [emoji4] ostatnio przeczytałam ze kobiety ktore nie ruszaja sie duzo w ciazy maja później problemy przy porodzie, cialo jest zbyt slabe i dluzej dochodza do siebie...

Ja tez bardzo chciałabym byc jak najdłużej aktywna, zamierzam jak tylko dostanę zielone światło od lekarza zapisać sie na jakieś ćwiczenia no i te spacery :).

Ja tez bardzo chciałabym byc jak najdłużej aktywna, zamierzam jak tylko dostanę zielone światło od lekarza zapisać sie na jakieś ćwiczenia no i te spacery :).

Ja jakoś nie potrafię byc systematyczna w ćwiczeniach i pewnie polowe zajec bym opuscila [emoji39] a z psem trzeba wyjść czy sie chce czy nie, a jak juz wyjde z domu to moge tak pol dnia spacerowac [emoji3] i tak codziennie spacerujemy czy zima czy lato

Super dziewczyny ze tak spacerujecie!jak tylko skończę pracować tez chce utrzymywać taka aktywność!

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a co myslicie o podrozach w ostatnich miesiącach ciazy ? Okolo marca chcialabym przyjechac do polski i przy okazki kupic rzeczy dla dzidzi. Nie chce za wczesnie kupowac, a w ostatnich tygodniach chyba bym sie bala jechać w trase (ok 8-9 godzin)

Hej

Soł ja mam 10tydzień 4dzień, a mdłości też nie ustępują. Z młodą miałam tak całą ciążę

Blondie ja miałam problemy z kręgosłupem już przed ciążą i teraz też czasami mam okropne bóle. U mnie to jest tak, że czasem nie mogę sama wstać z łóżka lub się ubrać, przekrecanie z boku na bok to też jest problem. Tylko u mnie jest to spowodowane tym, że mam za mało ruchu a kręgosłup nie lubi odpoczynku

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a co myslicie o podrozach w ostatnich miesiącach ciazy ? Okolo marca chcialabym przyjechac do polski i przy okazki kupic rzeczy dla dzidzi. Nie chce za wczesnie kupowac, a w ostatnich tygodniach chyba bym sie bala jechać w trase (ok 8-9 godzin)

My planujemy wyjazd w góry pod koniec lutego tylko, że to jest 200km. Autem nie pojadę bo się będę już bała więc zostaje pociąg. A ty samolotem? To już musisz swojego lekarza pytać czy nie widzi przeciwskazan

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Tak, z przerwami. Trzeba pochodzić, robić okrężne ruchy stopami. Najlepiej co 2 h.
Ja jeżdżę 200 km od domu do teściowej, ale mnie takie wyjazdy nie służą, niestety :-(

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry