Kasieq85
Fanka BB :)
Napisaliście, że kilka dziewczyn ma termin na 27 kwietnia, no więc wg gina ja też. Choć ja wyznaczylam go na 1 maja. I tak pewnie urodzę w marcu. Oby nie 20, bo to dzień urodzin T.
W sobotę mój syn prd.będzie wyprowadzal pilkarzy Odry Opole(pochwalę się)
Chwal się, chwal
Ej, ze wyskocze z innym tematem.. Jak u Was hmm noo z pozyciem? Ktoras cos? Ja nic. Kilka razy snily mi sie jakies pikantniejsze sny i za kazdym razem budzil mnie ogromny bol macicy.. Skurcze? Nie wiem ile moj Luby zniesie - bo juz widze, ze Go nosi.. Ale nie naciska chwala Mu za to. Pewnie i tak porzygalabym sie w polowieA jak tam u Was z tematem?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas do pierwszego USG szlaban był, bo jakoś nie mogłam się przełamać. Teraz już wszystko wróciło do normy, tylko doznania inne, lepsze, bym powiedziała
Ja jakoś nie bardzo jestem przekonanie do basenów w ciąży. Wiem, że super sposób na odciążenie kręgosłupa, mięśnie, relaks, ale prawdopodobieństwo złapania jakiejś infekcji paraliżuje mnie przed tym. Ja chyba jednak wybiorę jogę i pilates dla ciężarnych one dodatkowo przygotowują ciało/mięśnie do porodu.Dziewczyny co myslicie o basenie 3x w tyg.Wyprwiam mloda do szkoly i mam czas do 11.Mysle o basenie pn,sr,pt.Jesli lekarz sie zgodzi to dobry pomysl??Ktoras z mam chodzila??Ide dzisiaj do dietetyczkiCiekawe jaka bedzie i co mi przygotuje.Jak mi walnie diete nie indywidualna tylko z komputera to ja walne w czaszke
A ze nie jem duzo rzeczy to bedzie miec trudno jadlospis do ulozenia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam rogala z Motherhood i z czystym sumieniem mogę polecić, tak jak ich fasolkę do karmienia (tez mam). Dodatkowym plusem jest to, że można kupić do nich dodatkowe poszewki i je prać. To przy noworodkach dość ważneJa myślałam o kojcu Motherhood. Kupiony kiedyś wałek rozwalił się po roku. Liczę, że ten będzie trwalszy. Jak się sprawdzi, kupię motylki do karmienia lub coś w tym stylu.
Witajcie chciałabym dołączyc do Waszej grupy☺Jestem w 12tyg ,to moja pierwsza ciąża.obserwuje grupę juz od kilku tygodni☺
Cześć
Hejmnie mdłości i wymioty dalej męczą, a dziś zaczęłam 13 tydzień,mam nadzieję że już trochę odpuszczą bo mam dość ....
Też myślę nad zakupem poduchy, znajoma polecala mi cebuszke ale zastanawiam się nad innymi w kształcie litery C. Może jakieś r.ady , na co zwracać uwagę ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam Link do: Kojec Motherhood | Motherhood