Dziewczyny jak u Was z objawami ciazowymi? :-) ja jestem w 11 tc ,mdlosci duzo duzo slabsze chociaz ani razu nie zwymiotowalam i piersi tez raz bolą a raz nie. Czy u Was jest podobnie?
U mnie nie wiem czy lepiej. Mdłości nachodzą mnie falami. Jest ok a później mam takie że nie wiem co zrobić. Też nie zwymiotowałam. Piersi bolą jak je dotknę albo gdzież zawadzę np przy ubieraniu się, a tak to nie.
Jeśli chodzi o pozycje snu bo nie odpisałam. Ja uwielbiam spać na brzuchu. Dlatego właśnie dokonałam zakupu rogala. Super sprawa, wygodny można sobie ułożyć i wiem że będzie mi służył. na Lewym boku staram się układać jednak w trakcie snu tez na plecy się kładę. Wiem że lewy jest lepszy jednak w trakcie spania nie koniecznie w 100% się kontroluję.
Tą poduszkę kupiłam za 112 zł z przesyłka do tego poduszka do karmienia, otulacz, zagłówek. Uważam że cena całkiem ok.
Wy tez macie takie zaćmienia umysłowe? Niekiedy zapominam słów np nazwy rzeczy np poziomica albo inne przedmioty. Po chwilę otumanienia lub z podpowiedziami sobie przypominam. No masakra!