reklama
magda991
Fanka BB :)
Mam taki galowy w domu tylko uzywam go do mierzenia temp w odbycie ale to i tak jak byla mala bo teraz to cwana nic sobie tam nie wsadzi. A pod pache to ona nie umie trzymac a tu z 3min trzeba potrzymac, zreszta boje sie ze go zlamie i sie pokluje. Taki do ucha by mnie interesowal, tylko tyle na rynku ich jest ze nie wiem ktory wybrac bo ja z kolei mialam taki tani i tez mierzyl jak chcial, ale co prawda do ucha sie sprawdzal tylko sie popsul.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
magda991
A ten gdzie sie mierzy?Ja nadal uzywam nadal rteciowego jak chce dokladnie zmierzyć temp, np w czasie owulacji [emoji23] najlepszy. Szkoda ze juz takich nie produkuja.
Ja kupilam w lidlu do ucha sanitas i jest w porządku. Czasem sie rozni temp o jedną czy dwie kreski ale mysle ze tak mega wazne to nie jest. Jak się ma goraczke to jedna kreska nie robi roznicy...
Uzywam go kilka miesiecy i jestem zadowolona. I kosztowal nieduzo bo ok 50 zl
Kasieq85
Nie uwierzycie ale blisko mnie nie ma zadnego pilatesu dla kobietWogole ciezko z zajeciami dla kobiet.Raz w tygodniu jesli juz i to w dzien kiedy mi kompletnie nie pasuje.
U nas dzisiaj pasukdnie zimno i pada
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie strasznie drogie są takie zajęcia, ale znalazłam w pierwszej ciąży świetne ćwiczenia pilates dla ciężarnych na YouTube
dziewczyny poleccie jakis dobry termometr, najlepiej do ucha. Mam jakies gowno bezdotykowe do czola i jak mierze to temp jest zawsze inna. Gowno takie jakiego swiat nie widzial. Zuza miala przed wczoraj stan podgoraczkowy. W zeszlym tyg tez 3 dni pod rzad miala. I sie martwie bo innych objawow nie ma. A jak mierze jej temp to raz ma 37.0 a za 10 sekund znow mierze i ma 36.7 i to wina termometra bo zalezy jak daleko trzymam go od czola. Zreszta co tu sie rozpisywac.
Prosze dajcie namiar na dobry termometr bo mnie szlag trafi.
Miałam dotykowy do ucha i sprzedałam bo się to do niczego nie nadawał. Żaden termometr nie zmierzy temp. tak dobrze jak rtęciowy pod pacha. jedynie może te z galem, ale tak jak mówię tylko pod pacha. Czoło i ucho nie pokaże prawdziwej temp. ciała bo zazwyczaj na czole jest niższa a w uchu wyższa niż w rzeczywistości :/ Córce przy ząbkowaniu (4 miesiące miała) pokazał temp. w uchu 40.5* myślałam ze zejdę na zawał Przestałam mierzyć w ogóle i mniej stresuje się przy chorobach dzięki temu
dadzi
Moderatorka
ja używałam rtęciowego ale mi się zbił, kupiłam galowy i jest ok. Dzieciom też mierze tym, Martynie czytam w tedy książkę, lub puszczam bajkę
Ja po pierwszym porodzie też nie mogłam się kochać, ból jak 150....Po drugim było o niebo lepiej.
Ja po pierwszym porodzie też nie mogłam się kochać, ból jak 150....Po drugim było o niebo lepiej.
ZdechłaKura
Tak jak myślałam. Robię amniopunkcje.
anusiak13
Hej ja Też muszę. .bobo ma zwiększona przeziernosc Karkowa .kilka dni temu miałam prenatalne.amnio mam 8 listopada a ty?Tak jak myślałam. Robię amniopunkcje.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ZdechłaKura
15 listopada. Tylko będą dwa uklucia. Każde z dzieci musi zostać zbadane.Hej ja Też muszę. .bobo ma zwiększona przeziernosc Karkowa .kilka dni temu miałam prenatalne.amnio mam 8 listopada a ty?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom