reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Na początku też tak miałam, że byłam świadoma tylko nie mogłam się ruszyć, był wiadomo lęk. Dopiero po kilku latach to się rozwinęło do tego stopnia, że nie mogę oddychać a jak już się wybudze to jest panika

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja w tym "śnie " próbuje się na siłę ruszyć mimo wszystko i w rzeczywistości C widzi/czuje że się coś dzieje jak spi obok i wtedy mnie on budzi wytłumaczyłam i nauczyłam go żeby wyłapywał takie rzeczy bo to straszne jest. Kiedys w akademiku mieszkałam z bratem on był z dziewczyną w swoim pokoju normalnie słyszłam że gadają film oglądają pod drzwimi widziłam światło że inni chodzą ja krzyczałam Marcin Marci i nić, albo że wstałam do drzwi a nie mogłam ich otworzyć potem dałam radę i poszłam do niego mówię że wołałam Cie a ten że przeciez spałam. Albo w domu że coś autentycznie na mnie siedziało i mi nadgarstki ściskało obudziłam się to miałam ręce zdrętwiałe:p
Pinky jak Cię czytam, to aż dreszcze mi przechodzą, bo też tak mam czasami. Bardzo rzadko ale się zdarza :(. Miałam nasilone pod koniec ciąży i zawsze nad ranem jak mąż wyszedł do pracy. Normalnie czułam się tak jakby ktoś na mnie leżał, nie mogłam się ruszyć, krzyczeć. Mówiłam w myślach odejdź, nie chcę Cię, autentycznie bałam się. Nie wiem czym to jest spowodowane, może zwiększoną ilością krwi w ciąży?? Czym by nie było zawsze mnie to przeraża :(

Pinky jak Cię czytam, to aż dreszcze mi przechodzą, bo też tak mam czasami. Bardzo rzadko ale się zdarza :(. Miałam nasilone pod koniec ciąży i zawsze nad ranem jak mąż wyszedł do pracy. Normalnie czułam się tak jakby ktoś na mnie leżał, nie mogłam się ruszyć, krzyczeć. Mówiłam w myślach odejdź, nie chcę Cię, autentycznie bałam się. Nie wiem czym to jest spowodowane, może zwiększoną ilością krwi w ciąży?? Czym by nie było zawsze mnie to przeraża :(
Ja już aż tak się nie boje przyzwyczaiłam się chociaż to jest straszne przeżycie ale wiem co robić mam świadomość. Chociaż teraz strasznie się obawiam żeby mnie w ciąży nie złapało/

Ja już aż tak się nie boje przyzwyczaiłam się chociaż to jest straszne przeżycie ale wiem co robić mam świadomość. Chociaż teraz strasznie się obawiam żeby mnie w ciąży nie złapało/
Mnie w żadnej ciąży nie łapało mam nadzieję, że teraz też nie. Może z wiekiem to ustępuje

Mam straszną ochotę na ser pleśniowy

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym "śnie " próbuje się na siłę ruszyć mimo wszystko i w rzeczywistości C widzi/czuje że się coś dzieje jak spi obok i wtedy mnie on budzi wytłumaczyłam i nauczyłam go żeby wyłapywał takie rzeczy bo to straszne jest. Kiedys w akademiku mieszkałam z bratem on był z dziewczyną w swoim pokoju normalnie słyszłam że gadają film oglądają pod drzwimi widziłam światło że inni chodzą ja krzyczałam Marcin Marci i nić, albo że wstałam do drzwi a nie mogłam ich otworzyć potem dałam radę i poszłam do niego mówię że wołałam Cie a ten że przeciez spałam. Albo w domu że coś autentycznie na mnie siedziało i mi nadgarstki ściskało obudziłam się to miałam ręce zdrętwiałe:p
Kurde! Miałam to raz w akademiku, na lekkim kacu. Widziałam co robią dziewczyny, co się dzieje za oknem i siebie samą jak leżę też widziałam. A jaak juz wzbudziłam się z tego, to bylam przerazona i pewna, ze rozmawiałam ze współlokatorkami, ale mowily, ze ciagle spalam.
Najlepsze, ze jak komus to opowoadam, to śmieją się ze mnie i nikt w to nie wierzy :)

Ja mam wrażenie że się nasila jak się ma jakieś problemy przeżycia. W ciaży tez mnie nie złapało.

Blondi hehe nie jesteś sama jak widać:p

Ja mialam tak raz. Straszne przeżycie. Snilo mi sie ze ktos wchodzi do domu, przebudzilam sie i chcialam krzyczec do meza ze ktos nam wszedl do domu ale nie umialam sie ruszyc, jak sparaliżowana[emoji52] ani slowa wypowiedziec. dlugo nie moglam dojsc do siebie..

Ja mam wrażenie że się nasila jak się ma jakieś problemy przeżycia. W ciaży tez mnie nie złapało.

Blondi hehe nie jesteś sama jak widać:p
U mnie też jak jestem bardzo przemęczona. Moje rodzeństwo i kuzyni też tak mieli. P nigdy, na początku się ze mnie śmiał, że to tylko sny dopiero jak się nasiliło to się wystraszył

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kiedyśmiałam że tak jakby ktoś mi siedział na klatce. Ale innych rzeczy sobie nie przypominam.

Jeśli chodzi o fiku miku to kilka razy owszem było jednak wieczorem mam mdłości i też lekki lęk bo we wt mam genetyczne i trochę się martwię. Mój mąż jednak już zaczyna mi wypominać że niedługo zapomnę jak to się robi.

Do góry