Ja też bardzo delikatnie podchodzę do tej ciąży, mimo, że oglądam różne rzeczy dla niemowląt i myślę czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, to jakoś inaczej czuję to ciąże niż dwie poprzednie. Pierwsza to była wpadka, więc byłam kurzona na początku, ale jak usg mi uświadomiło, że to prawda już byłam zakochana. Nie myślałam o niczym złym co może się stać. Jak zaszłam w drugą upragnioną ciążę była mega radość od samego testu, a tu zonk, poronienie, spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Trzecia ciąża, radość ale też ogromny strach, że znowu poronię. Jednak bardzo byłam dumna że jestem w ciąży, chciałam jak najszybciej powiedzieć wszystkim o tym, że jestem w ciąży. A teraz jest inaczej. Staram się jednak myśleć pozytywnie., nie oglądać filmików o niepełnosprawnych dzieciach, poronieniach itp.
Anik- ja 2 mc po zabiegu dostałam okres, poczekałam do kolejnego i zaczęliśmy starania. Udało się w 3 cyklu. Trzymam za Was kciuki
Co do przytulanek, to ja mam zakaz ze względu na infekcje. Nie wiem co będzie jak się wyleczę, mam jakiegoś stracha mimo, że wiem, że to nie jest niebezpieczne. W ciąży nawet bardzo przyjemne. Mąż twardziel, daje radę. Ja też miewam pikantne sny
Śpię na brzuchu ale jedną nogę mam ugiętą, pod biodro podkładam rękę więc ten brzuch jest troszkę wyżej. Uwielbiam spać na brzuchu. To było moją zmorą w ciążach, że nie mogę. Spać na plecach się nie powinno ale to w późniejszej ciąży, bo coś tam uciska...