reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Anik ,bardzo mi przykro. To smutne wieści i obyśmy już takich więcej nie otrzymywały .:( Trzymaj się cieplutko, bardzo Ci współczuję. Będę jutro myślami z Tobą .

reklama
Dziewczyny co robiliście żeby wasze dzieci dobrze spały? Mój mały 17mc, prawie od urodzenia wstaje o 5 rano. Mam już dość. Brak mi pomysłów :(. Jestem w ciąży, chciałbym chwilę dłużej pospać i nie ma szans :(. Mój mąż bardzo często wstaje o 5 do pracy. Mały wstaje przed nim i czeka na budzik, jako znak że można wyjść z łóżka.
Próbowałam już wszystkiego, dużo ruchu, dużo na świeżym powietrzu. Ma tylko jedną drzemkę ok 11-12 przez1-1,5godz.
Lekarz twierdzi, że taka jego uroda. Szybko się regeneruje, ale ja nie :(. Nie potrafię spać jak on ma drzemkę, nigdy nie śpię w ciągu dnia bo nie umiem :(.
Może miałyście taki przypadek ze swoim dzieckiem?

reklama
anik- :( trzyma się :(
styczniówka- jak się czujesz?
Dziękuję teraz jest dużo lepiej ale te pierwsze dni a zwłaszcza czwartek kiedy miałam zabieg to była dla mnie masakra nie potrafiłam się uspokoić. Niestety miałam małe wsparcie w mężu tzn dla niego po prostu się stało tak bywa a dla mnie to już na zawsze było i jest moje piąte dziecko ja będę i chce o nim pamiętać.
Najgorsze że teraz mi bardzo czegoś brakuje myślę o kolejnym dziecku bo dla mnie coś się już zaczęło miałam już wszytko zaplanowane a teraz zostało to przerwane i jest ogromna pustka. Mąż nie chce wiem że ma rację i mam nadzieję że go zrozumiem ale ten instynkt jest silniejszy.
Postawiłam wszytko po małej sprzedać jak coś zawsze można nowe kupić.
Pozwólcie że będę Was odwiedzać i cieszyć się z wami kolejnymi miłym wiadomościami.

Do góry