reklama
Aśka Grubaśka
Fanka BB :)
Anik, nie wiem co napisać, brakuje mi słów . To bardzo smutna wiadomość, będę z Toba myślami jutro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Janka86
W 8 tyg.. A ja dowiedzialam sie w 10tyg.Anik tak mi przykro. A w którym tygodniu przestało bić? Trzymaj się jakoś.
A ty jako sobie radzisz? Ja juz chce byc w domu. Potem mam nadzieje bedzie lepiej..Bardzo mi przykro miałam nadzieję że ja byłam tą ostatnią z tak smutną wiadomością. Trzymaj się kochana chociaż wiem że nic nie ukoi Ci w tej chwili tego bólu.
Gosam
Arya
Dziewczyny co robiliście żeby wasze dzieci dobrze spały? Mój mały 17mc, prawie od urodzenia wstaje o 5 rano. Mam już dość. Brak mi pomysłów . Jestem w ciąży, chciałbym chwilę dłużej pospać i nie ma szans . Mój mąż bardzo często wstaje o 5 do pracy. Mały wstaje przed nim i czeka na budzik, jako znak że można wyjść z łóżka.
Próbowałam już wszystkiego, dużo ruchu, dużo na świeżym powietrzu. Ma tylko jedną drzemkę ok 11-12 przez1-1,5godz.
Lekarz twierdzi, że taka jego uroda. Szybko się regeneruje, ale ja nie . Nie potrafię spać jak on ma drzemkę, nigdy nie śpię w ciągu dnia bo nie umiem .
Może miałyście taki przypadek ze swoim dzieckiem?
Próbowałam już wszystkiego, dużo ruchu, dużo na świeżym powietrzu. Ma tylko jedną drzemkę ok 11-12 przez1-1,5godz.
Lekarz twierdzi, że taka jego uroda. Szybko się regeneruje, ale ja nie . Nie potrafię spać jak on ma drzemkę, nigdy nie śpię w ciągu dnia bo nie umiem .
Może miałyście taki przypadek ze swoim dzieckiem?
reklama
styczniowka82
Zaangażowana w BB
Dziękuję teraz jest dużo lepiej ale te pierwsze dni a zwłaszcza czwartek kiedy miałam zabieg to była dla mnie masakra nie potrafiłam się uspokoić. Niestety miałam małe wsparcie w mężu tzn dla niego po prostu się stało tak bywa a dla mnie to już na zawsze było i jest moje piąte dziecko ja będę i chce o nim pamiętać.anik- trzyma się
styczniówka- jak się czujesz?
Najgorsze że teraz mi bardzo czegoś brakuje myślę o kolejnym dziecku bo dla mnie coś się już zaczęło miałam już wszytko zaplanowane a teraz zostało to przerwane i jest ogromna pustka. Mąż nie chce wiem że ma rację i mam nadzieję że go zrozumiem ale ten instynkt jest silniejszy.
Postawiłam wszytko po małej sprzedać jak coś zawsze można nowe kupić.
Pozwólcie że będę Was odwiedzać i cieszyć się z wami kolejnymi miłym wiadomościami.