reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Tu nie chodz o to zeby zrobic to dookola tak jak wskazuja na to strzalki tylko zeby w zielonym cyfra na gorze i dole zgadzala sie przy odjeciu i dodaniu 20zgodnie ze strzalka czyli dolnym cyfrom dodajemy 20 a gornym odejmujemy 20

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No to po cholerke te strzałki? Jak osmioletnie dziecko ma samo to zrozumieć? Młoda jest najlepsza z maty w klasie, a też nie mogła załapać

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musi Ci się zgadzać i dodawanie i odejmowanie
w zielonej tabelce po kolei będzie tak: 40, 60, 30, 30, 60, 70
w czerwonej tak (zacz. od dołu) 50, 0, 100, 60, 40, 90, 30

No niektóre są banalne, a jednak nie mozna wpasc na rozwiązanie. Jeszcze mały ma strasznie dużo moim zdaniem zadane. Dzisiaj np 6 kartek to juz od tego się miesza wszystko

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Znów przespałam pół dnia :)
Rano się martwiłam brakiem objawów, a przed chwilą zjadłam rosół i już go oddałam. Mam nadzieję, ze jednak wsYstko ok.

Jutro idę na wizytę do gina z NFZ, ale nie nastawiam sie na wizytę, bo jak to mój stwierdził -
Ten dziadzio do 8 msc będzie mówił, ze nic nie widzi.
Ale już w czwartek mam normalną wizytę u swojego gina prywatnie. I dzisiaj zaczęłam 11 tydzień. Dokładnie 11w0d

reklama
Do góry