U Wloch byla moja szwagierka tez na prenatalnychJa mam o 12.00 ale pewnie wejde z opoznieniem.Ide do Agaty Włoch jest na liscie osob z tym "jakims"certyfikatem i specjalista echa serca.Umawialam sie juz w 7 tc i bylo ciezko juz.Mam nadzieje ze bedzie miala dla mnie tylko dobre wiesci.
A ty gdzie jedziesz?W Opolu trudno o takie badanie na szybko?Czesto jezdze do Opola,ladnie tam
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
I jak zadowolona byla z wizyty?U Wloch byla moja szwagierka tez na prenatalnych
Moja pierwsza corka ma juz 10 lat i nie pamietam jak bylo pod koniecJa tez tak mialam ze w 1szej ciazy slodycze mogly nie istniec, pod koniec ciazy zaczelam dopiero normalnie jesc i urodzilam corke.. A teraz od poczatku mam ochote na slodkie
Pamietam tylko ze namietnie jadlam buraczki w occie
U Wloch byla moja szwagierka tez na prenatalnych
Nie narzekala.. Ona byla 3 razy na prenatalnych w przeciagu 2tyg. Bo na 1szym u innego gina wyszly jej cuda wianki. Ze dziecko bedzie niepelnosprawne, ze nie ma blednika czy cos, nerki cos zle itp i jechala do niej. Sprawdzic u innego i u niej wyszlo wszystko ok. Pytala sie ze gdzie robila prenatalne i co to za lekarz. Bratanek ma teraz ponad rok i jest wszystko ok.
Moja corka ma 6 lat i tez sie czuje jakbym byla pierwszy raz w ciazy.. Tylkl nie mam zadnych objawow to w ogole sie nie czuje jakbym byla w ciazyMoja pierwsza corka ma juz 10 lat i nie pamietam jak bylo pod koniec
Pamietam tylko ze namietnie jadlam buraczki w occie
Cześć dziewczyny.. Chętnie zasilę wasze zacne grono o 1 osobę - czyli mnie - jeśli można termin mam na 31 mają i będzie to moje 3 dziecię..
Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Fanka BB :)
Hej, witamy 31fajna data . Ja też mam już 2 dzieci- synów. Jak jest u Ciebie? Jak się czujesz?Cześć dziewczyny.. Chętnie zasilę wasze zacne grono o 1 osobę - czyli mnie - jeśli można termin mam na 31 mają i będzie to moje 3 dziecię..
U mnie dziś 7t4d. Właściwie to ciąża przebiega prawie bezobjawowo.. Moje dzieci już spore bo ekhm.. Powiedzmy że wcześnie zaczęłam mój syn ma 16 a córka 9.ja sama właśnie skończyłam 35 aż nie odwiedzam
Postaram się poczytać wątek i nadrobić zaległości
Miłej niedzieli
Postaram się poczytać wątek i nadrobić zaległości
Miłej niedzieli
Moje wszystkie znajome robily i zadowolne i wszystko ok po porodzie.Jest jeszcze dr Cnota z Genom Ruda Slaska.Nie narzekala.. Ona byla 3 razy na prenatalnych w przeciagu 2tyg. Bo na 1szym u innego gina wyszly jej cuda wianki. Ze dziecko bedzie niepelnosprawne, ze nie ma blednika czy cos, nerki cos zle itp i jechala do niej. Sprawdzic u innego i u niej wyszlo wszystko ok. Pytala sie ze gdzie robila prenatalne i co to za lekarz. Bratanek ma teraz ponad rok i jest wszystko ok.
Zobaczymy jutro.
reklama
CzescJak sie czujesz?Cześć dziewczyny.. Chętnie zasilę wasze zacne grono o 1 osobę - czyli mnie - jeśli można termin mam na 31 mają i będzie to moje 3 dziecię..