reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam o 12.00 ale pewnie wejde z opoznieniem.Ide do Agaty Włoch jest na liscie osob z tym "jakims"certyfikatem i specjalista echa serca.Umawialam sie juz w 7 tc i bylo ciezko juz.Mam nadzieje ze bedzie miala dla mnie tylko dobre wiesci.
A ty gdzie jedziesz?W Opolu trudno o takie badanie na szybko?Czesto jezdze do Opola,ladnie tam:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U Wloch byla moja szwagierka tez na prenatalnych:)

reklama
Ja tez tak mialam ze w 1szej ciazy slodycze mogly nie istniec, pod koniec ciazy zaczelam dopiero normalnie jesc i urodzilam corke.. A teraz od poczatku mam ochote na slodkie:p
Moja pierwsza corka ma juz 10 lat i nie pamietam jak bylo pod koniec:(
Pamietam tylko ze namietnie jadlam buraczki w occie:)

U Wloch byla moja szwagierka tez na prenatalnych:)

I jak zadowolona byla z wizyty?

Nie narzekala.. Ona byla 3 razy na prenatalnych w przeciagu 2tyg. Bo na 1szym u innego gina wyszly jej cuda wianki. Ze dziecko bedzie niepelnosprawne, ze nie ma blednika czy cos, nerki cos zle itp i jechala do niej. Sprawdzic u innego i u niej wyszlo wszystko ok. Pytala sie ze gdzie robila prenatalne i co to za lekarz. Bratanek ma teraz ponad rok i jest wszystko ok.

U mnie dziś 7t4d. Właściwie to ciąża przebiega prawie bezobjawowo.. Moje dzieci już spore bo ekhm.. Powiedzmy że wcześnie zaczęłam mój syn ma 16 a córka 9.ja sama właśnie skończyłam 35 :) aż nie odwiedzam :)
Postaram się poczytać wątek i nadrobić zaległości
Miłej niedzieli :)

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie narzekala.. Ona byla 3 razy na prenatalnych w przeciagu 2tyg. Bo na 1szym u innego gina wyszly jej cuda wianki. Ze dziecko bedzie niepelnosprawne, ze nie ma blednika czy cos, nerki cos zle itp i jechala do niej. Sprawdzic u innego i u niej wyszlo wszystko ok. Pytala sie ze gdzie robila prenatalne i co to za lekarz. Bratanek ma teraz ponad rok i jest wszystko ok.
Moje wszystkie znajome robily i zadowolne i wszystko ok po porodzie.Jest jeszcze dr Cnota z Genom Ruda Slaska.
Zobaczymy jutro.

reklama
Do góry