reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Jagi, o której masz usg prenat.? Ja o 15.00 Muszę dojechać 60 km. W Opolu nic na tak szybko nie ma :(
Ja mam o 12.00 ale pewnie wejde z opoznieniem.Ide do Agaty Włoch jest na liscie osob z tym "jakims"certyfikatem i specjalista echa serca.Umawialam sie juz w 7 tc i bylo ciezko juz.Mam nadzieje ze bedzie miala dla mnie tylko dobre wiesci.
A ty gdzie jedziesz?W Opolu trudno o takie badanie na szybko?Czesto jezdze do Opola,ladnie tam:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam o 12.00 ale pewnie wejde z opoznieniem.Ide do Agaty Włoch jest na liscie osob z tym "jakims"certyfikatem i specjalista echa serca.Umawialam sie juz w 7 tc i bylo ciezko juz.Mam nadzieje ze bedzie miala dla mnie tylko dobre wiesci.
A ty gdzie jedziesz?W Opolu trudno o takie badanie na szybko?Czesto jezdze do Opola,ladnie tam:)

Małe miasto, ale dość przytulne. Lubię tu mieszkać. Gdyby jeszcze było położone nad morzem, byloby idealnie. Kocham Trójmiasto.
Byłam umowiona na 25.10, ale gin (ten na nfz) polecił mi przyspieszyć badanie. Wyszła nysa. Na oba terminy idę do lekarzy z certyfikatem. Tylko M. ma w poniedziałek operację. :( stres tak czy owak jest :(

Hej laski straszliwie nie mam weny wiec przepraszam że nie odpiszę. W ogóle nic mnie nie cieszy strasznie jestem zdołowana sytuacją wiem to nie koniec świata i może okazać się wszystko w porządku ale... W poniedziałek nad ranem jadę w Warszawy podobno najlepiej się tam zajmują jakby co...

Trzymam kciuki. Daleko masz do Wawy? Gdzie Cię skierowali?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba około 180 km. Najpierw skierowana byłam do Lublina ale w Białej powiedzieli że tam najlepiej. Do Poradni chorób zakaźnych i pasożytniczych na Wolskiej chyba jeśli się nie mylę jeśli coś będzie nie tak to podobno opieka do końca chcieli mnie w piątek przyjąć ale babka powiedziała, że wyjątkowo nie będzie lekarza i problem by był a dosyć daleko mam więc powiedziała żeby w poniedziałek skoro świt.

Hej laski straszliwie nie mam weny wiec przepraszam że nie odpiszę. W ogóle nic mnie nie cieszy strasznie jestem zdołowana sytuacją wiem to nie koniec świata i może okazać się wszystko w porządku ale... W poniedziałek nad ranem jadę w Warszawy podobno najlepiej się tam zajmują jakby co...
Wszystko bedzie dobrze[emoji173]Trzymamy kciuki[emoji4]

Dlatego coraz częściej myślę o studiach pedagogicznych, tak na poważnie.
Pamiętam synowi organizowałam urodziny w domu na 6 lat i zaprosiliśmy ok 10 dzieci. Sama ich ogarniałam i wymyśliłam zabawy. Byłam niesamowicie zmęczona, ale taka spełniona:-) :)
Ja wlasnie jestem po pedagogice, licencjata obronilam w lipcu a teraz bede zaczynac magisterke;) jak tak czujesz to zacznij studia;) napewno nie pozalujesz a duzo dowiesz sie na temat dzieci:)

reklama
Ja tez przed uzalezniona od slodyczy a teraz moga nie istniec:)
Ale mialam tez tak w pierwszej ciazy i byla corka.Teraz zobaczymy:)

Ja tez tak mialam ze w 1szej ciazy slodycze mogly nie istniec, pod koniec ciazy zaczelam dopiero normalnie jesc i urodzilam corke.. A teraz od poczatku mam ochote na slodkie:p

Do góry