reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Właśnie ok. 30 minut po wypiciu robiło mi się - o dziwo - mniej niedobrze :) No ale to pewnie u każdego inaczej. Chyba jeszcze też rumianek łagodzi uczucie przejedzenia, ale nie wiem czy można go pić w ciąży i czy zadziała jak trzeba.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wypije ten koper i jak nie pomoze to miete na noc a jutro polece po siemie.
U nas dzisiaj zimno,pada deszcz.Mialam jechac z corka po buty bo jedzie w Beskidy i maja byc trekingowe ale tak mi sie nie chce wieczorem ze pojade jutro po szkole.Matka ma lenia:)
Zobacz załącznik 777739

Uklada sie w glebokim talerzu skittelsy i wlewa troche goracej wody.
Powolutku robi sie fajna tecza:)
A wzor zalezy jak talerzyk stoi:)Nam troche pod katem wiec splynelo w dol:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przeczytalam o styczniowce, bardzo współczuję :(
Nie wiem, co poza tym napisać. Czuję się bardzo zmęczona. Byłoby lepiej, gdyby T.chodził do przedszkola, ale nie nadaje się, bo choć to tylko małe przeziebienie, to lepiej, żeby niczego nie podlapal. A moje dziecko to wulkan nie sluchajacej się energii
M.ma operację na kregoslupie. Akurat 17.10. Wtedy też jadę na usg prenatalne. Po prostu nie mam sił. A M.ma w tej chwili wszystko gdzieś. Teraz go po prostu mam ochotę. ..:wściekła/y:

witam Was serdecznie. Nie było mnie kilka dni u Was. Pisałam wcześniej o plamieniach, któregoś ranka zobaczyłam mocne krwawienie, pojechałam do lekarza ( byłam pewna, że juz dzidzia umarła:() a Pani doktor pokazała mi (pierwszy raz) serduszko i zarodek. Dzis miła "czysty" dzień. Lekarze nie wiedzą od czego te krwawienie i plamienie było. Dzisiaj byłam na wizycie i wszystko jest dobrze :) Dziękuje za wcześniejsze miłe słowa, bardzo pomagały!! Pozdrawiam :):*

Nie wiem, co poza tym napisać. Czuję się bardzo zmęczona. Byłoby lepiej, gdyby T.chodził do przedszkola, ale nie nadaje się, bo choć to tylko małe przeziebienie, to lepiej, żeby niczego nie podlapal. A moje dziecko to wulkan nie sluchajacej się energii
M.ma operację na kregoslupie. Akurat 17.10. Wtedy też jadę na usg prenatalne. Po prostu nie mam sił. A M.ma w tej chwili wszystko gdzieś. Teraz go po prostu mam ochotę. ..:wściekła/y:

Facet jak ma katar to dramat a co dopiero taka operacja. Współczuję ci wiem ze twój stan wymaga od ciebie wysiłku a tu pomocy nie masz.
Mój mnie dziś zdenerwował. Rozmawiam przez telefon z kimś z pracy a on do mnie mówi. Wiec mowie zaraz a in się wytrzasa nade mną . Nosz k.... widzi że rozmawiam to on jest najważniejszy . Obraził się i sie odzywa polslowkami. A wiecie co chciał? Zapytać za ile idziemy do domu. No mega ważne. .

A daleko masz do niego do szpitala?
Za chwilę synek pojdzie do przedszkola a maz wroci do domu.Czasami sa takie dni ze lepiej aby ich nie było wogole w kalendarzu.
Moj dzisiaj zly ze nie dalam mu corki do tesciowej bo nie miala zadania zrobionego a jak on pojedzie to wroci po 21 a ona potem placze ze zmeczona.To pyta zadanie domowe wazniejsze niz babcia?Tak,moje dziecko wazniejsze.No i pojchal sam.
Babcia ktora mieszka 1 km od nas a jest dwa razy w roku u nas i nigdy nie wziela wnuczki na spacer.Babcia chyba tylko z nazwy.Nie cierpie tej baby.Przychodzi i mowi ze co to za dom gdzie serwetek nie ma pod tv hahaha i gdzie obrusy na stolach i firany takie gladkie a nie w kwiaty.Noz kur.... dekoratorka wnetrz sie odezwala.

witam Was serdecznie. Nie było mnie kilka dni u Was. Pisałam wcześniej o plamieniach, któregoś ranka zobaczyłam mocne krwawienie, pojechałam do lekarza ( byłam pewna, że juz dzidzia umarła:() a Pani doktor pokazała mi (pierwszy raz) serduszko i zarodek. Dzis miła "czysty" dzień. Lekarze nie wiedzą od czego te krwawienie i plamienie było. Dzisiaj byłam na wizycie i wszystko jest dobrze :) Dziękuje za wcześniejsze miłe słowa, bardzo pomagały!! Pozdrawiam :):*
To super ze u Ciebie dobrze a nawet rewelacyjnie!A ktory tc?Bierzesz leki?

Nie załamuj się :( Myśl pozytywnie dla swoich malutkich dzieciaczków!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry