reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny pol nocy nie spalam po informacji od asiucha-L[emoji24][emoji24]
Wczoraj wkladajac globulke do srodka zauwazylam troche krwi na palcu(przepraszam za szczegoly)Wogole jak ta gobulka wyplywa to mam sluz na rozowo.
Po drugie poszlam sie kapac w cieplej wodzie i nie wiem jaka mogla miec temp.ale mysle ze nie 36.Moze to z za cieplej wody? Mi sie juz wydawalo ze skoro dzieli mnie tydzien przed prenatalnymi to juz nic mnie nie moze spotkać.Wariatka!Co 5 min dotykam piersi czy ciezkie.Sprawdzam wkladke jak glupia.Myslalam ze zadna z nas nie spotkaja juz teraz takie rzeczy a jednak.

Nie pamietam w ktorym tc byla Asiucha-L?Widziala wczesniej bicie serca juz?
Bo pewnie nie zagladanie tutaj jakis czas [emoji21]Tak mi smutno razem z nią[emoji24]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety, ale czytanie forum ma zarówno dobre, jak i złe strony :( Jest to moja pierwsza ciąża i będąc tutaj dowiedziałam się przez trzy tygodnie wiele różnych, ciekawych rzeczy, o których nie miałam wcześniej pojęcia. Ale niestety, pod wpływem forum też ciągle sprawdzam czy nie plamię i czy piersi nie są aby zbyt miękkie... O dzidziusia starałam się pół roku - niby nie długo, ale jednak już po trzech miesiącach zdążyłam się na tyle zniechęcić, żeby pomyśleć, że coś jest nie tak. Tym bardziej, że u mnie w rodzinie od mojej strony problemy z zajściem w ciążę mają dwie kuzynki i kuzyn. Dlatego jestem dodatkowo wyczulona na wszystko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asiucha - przezylam to samo wiem co czujesz jestem z Toba myslami!!

Forum jest po to zeby przezywac i te dobre i zle chwile w tych czasach miec dziecko to blogoslawienstwo tyle par sie stara bez skutku a jak juz ciaza jest to poronienia. Tego niestety nie da sie przeskoczyc.
Aleee my jestesmy w ciazy i cieszmy sie z tego. To juz moja 3 ciaza i boje sie ale wszytsko teraz w rekach losu.
Wiem ze serduszko jest i bije.
Ale jestem swiadoma tego ze roznie moze byc mimo tego kurde cholernie sie ciesze ze jestem w ciazy!!!
Dziewczyny te ktore mialy opryszczke wygoila sie? Bo mi sie niestety przyplatala :(
Wczoraj wieczorem myslalam ze umre bol glowy mdlosci masakra :(
To moje dzieciatko to chyba nocny psotnik bedzie bo mi sie objawy wlasnie wieczorem i w nocy wlaczaja hihi

Forum jest po to zeby przezywac i te dobre i zle chwile w tych czasach miec dziecko to blogoslawienstwo tyle par sie stara bez skutku a jak juz ciaza jest to poronienia. Tego niestety nie da sie przeskoczyc.
Aleee my jestesmy w ciazy i cieszmy sie z tego. To juz moja 3 ciaza i boje sie ale wszytsko teraz w rekach losu.
Ale jestem swiadoma tego ze roznie moze byc mimo tego kurde cholernie sie ciesze ze jestem w ciazy!!!
Dziewczyny te ktore mialy opryszczke wygoila sie? Bo mi sie niestety przyplatala :(
To moje dzieciatko to chyba nocny psotnik bedzie bo mi sie objawy wlasnie wieczorem i w nocy wlaczaja hihi
Mi właśnie kończy się goić a używam tylko pomadke regenerującą Eveline z Rossmanna cały czas pilnuje żeby było to miejsce nawilżone i jest ok

Mi właśnie kończy się goić a używam tylko pomadke regenerującą Eveline z Rossmanna cały czas pilnuje żeby było to miejsce nawilżone i jest ok

Dobry pomysl chyba tez mam taka to wyprobuje :)

Jagi moja lekarka chciala mi dac luteine dopochwowo ale jednak stwierdzial ze nie bedziemy tam ingerowac i mam pod jezyk. Wlasnie powiedziala ze moze tam podrazniac i moze pojawic sie sluz zabarwiony na rozowo i zeby mi nie dawac juz wiecej stresu dala inne ale w Twoim przypadku sa to leki ktore wlasnie tam maja dzialac i jednak lepiej zebys dokonczyla kuracje. Moze zadzwon do gina i zapytaj bo wiesz moze da jakies inne rozwiaznie. Ja tylko mowie to co dowiedzialam sie od mojego :)

Jagi- no właśnie, może Cię podrażniają, albo razem z pozostałością globulki wlatuje stara krew?
Szczypać może. Jakie masz globulki. Pimacufin (czy jakoś tak)?
Mam kochana clotrimazolum i 5 min po wlozeniu mnie szczypi i nad ranem widze rozowy sluz(fakt zabarwiony krwia)
Mam mdlosci,piersi bola,senna jestem ale czy to wystarczy by sie nie martwic?:(

Wygoila sie i mialam krem polecony przez lekarza bez recepty.Goiło sie tydzien.

reklama
Dobry pomysl chyba tez mam taka to wyprobuje :)

Jagi moja lekarka chciala mi dac luteine dopochwowo ale jednak stwierdzial ze nie bedziemy tam ingerowac i mam pod jezyk. Wlasnie powiedziala ze moze tam podrazniac i moze pojawic sie sluz zabarwiony na rozowo i zeby mi nie dawac juz wiecej stresu dala inne ale w Twoim przypadku sa to leki ktore wlasnie tam maja dzialac i jednak lepiej zebys dokonczyla kuracje. Moze zadzwon do gina i zapytaj bo wiesz moze da jakies inne rozwiaznie. Ja tylko mowie to co dowiedzialam sie od mojego :)
Tak,zadzwonie do gina w pn i dowiem się.Masz racje powinnam dokonczyc kuracje bo inaczej nic nie da ale wylecze grzyba ale przy okazji walnę z stresu na zawał:-)

Do góry