Soł
Fanka BB :)
Dziewczyny pol nocy nie spalam po informacji od asiucha-L[emoji24][emoji24]
Wczoraj wkladajac globulke do srodka zauwazylam troche krwi na palcu(przepraszam za szczegoly)Wogole jak ta gobulka wyplywa to mam sluz na rozowo.
Po drugie poszlam sie kapac w cieplej wodzie i nie wiem jaka mogla miec temp.ale mysle ze nie 36.Moze to z za cieplej wody? Mi sie juz wydawalo ze skoro dzieli mnie tydzien przed prenatalnymi to juz nic mnie nie moze spotkać.Wariatka!Co 5 min dotykam piersi czy ciezkie.Sprawdzam wkladke jak glupia.Myslalam ze zadna z nas nie spotkaja juz teraz takie rzeczy a jednak.
Nie pamietam w ktorym tc byla Asiucha-L?Widziala wczesniej bicie serca juz?
Bo pewnie nie zagladanie tutaj jakis czas [emoji21]Tak mi smutno razem z nią[emoji24]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety, ale czytanie forum ma zarówno dobre, jak i złe strony Jest to moja pierwsza ciąża i będąc tutaj dowiedziałam się przez trzy tygodnie wiele różnych, ciekawych rzeczy, o których nie miałam wcześniej pojęcia. Ale niestety, pod wpływem forum też ciągle sprawdzam czy nie plamię i czy piersi nie są aby zbyt miękkie... O dzidziusia starałam się pół roku - niby nie długo, ale jednak już po trzech miesiącach zdążyłam się na tyle zniechęcić, żeby pomyśleć, że coś jest nie tak. Tym bardziej, że u mnie w rodzinie od mojej strony problemy z zajściem w ciążę mają dwie kuzynki i kuzyn. Dlatego jestem dodatkowo wyczulona na wszystko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom