reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Jeju a mi cos dzieje sie z zebami, z lewej strony gryzdz nie moge bo bola dziasla, z prawej mam ubytek pomiedzy 5 i 6 i jak jem po tej stronie i cos tam wejdzie to boli ze szok. I od wczoraj pod niebienie mnie boli, nie wiem od czego ale jak bym podraznione czyms miala, jak tu jesc

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dalej 3 razy dziennie kanapki z pasztetem i ogorkiem z moich obserwacji wynika ze po nich jedynie czuje sie dobrze. Po reszcie mi niedobrze. Na obiad jadlam wczorajsza kalafiorowa i musialam zagryzc sucha bulka a i tak mnie mdlilo.

Jeju a mi cos dzieje sie z zebami, z lewej strony gryzdz nie moge bo bola dziasla, z prawej mam ubytek pomiedzy 5 i 6 i jak jem po tej stronie i cos tam wejdzie to boli ze szok. I od wczoraj pod niebienie mnie boli, nie wiem od czego ale jak bym podraznione czyms miala, jak tu jesc

Musisz odwiedzić dentystę. Nie mecz się

Dzisiaj czuje sie masakrycznie.Przespalam poludnie.Glowa peka.Zjadlam obiad(kopytka,gulasz i ogorek kiszony)i chyba zaraz go zwroce:(
Brzuch wzdety jak na 5 miesiac.Poddaje sie dzisiaj.A jak u Was samopoczucie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to samo. Wrocilam z pracy z mega bolem glowy a nie mam w domu paracetamolu, tylko ibuprom, wiec polozylam sie spac. Przed chwila mnie pies na spacer obudził i chodze po tym dworze i zamarzam brrr.
Na obiad nanjutro szykuje kapusniak :-)
Ja ostatnio po kapusniaku umieralam dwa dni, zjadlam pol garnka i mialam masakryczne bole brzucha[emoji23] ale bylo warto.

Ja to samo. Wrocilam z pracy z mega bolem glowy a nie mam w domu paracetamolu, tylko ibuprom, wiec polozylam sie spac. Przed chwila mnie pies na spacer obudził i chodze po tym dworze i zamarzam brrr.

Ja ostatnio po kapusniaku umieralam dwa dni, zjadlam pol garnka i mialam masakryczne bole brzucha[emoji23] ale bylo warto.

Już zaczęłam próbować ten kapusniak. Jeszcze kapusta lekko twarda ale pyszny yyy. Fakt lekko mi bulgota w brzuchu jednak jak wspominałaś warto :-)

No za mna chodzil ten kapusniak ciagle i jak w koncu sie najadlam to mi sie przejadl. Teraz mam spokoj [emoji23]
Teraz mi przyszla ochpta na kopytka, ale nie mam motywacji zeby zrobic, ostatnio kupilam gotowe w sklepie i byly ochydne

W ogole to ja mam na tyle rzeczy ochote ale najlepiej jakby mama zrobila [emoji39] a mama daleko[emoji17]

Niestety dziewczyny ale nie bede majówką. Serce nie bije zarodek obumarł najprawdopodobniej tydzień temu. W poniedziałek idę na szpitala.
Życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań i wierze że każdej z was się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dziewczyny ale nie bede majówką. Serce nie bije zarodek obumarł najprawdopodobniej tydzień temu. W poniedziałek idę na szpitala.
Życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań i wierze że każdej z was się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asiucha-L tak mi przykro[emoji24][emoji24]Tulę calym sercem[emoji173][emoji173]
Bede z Toba myslami w poniedziałek
No za mna chodzil ten kapusniak ciagle i jak w koncu sie najadlam to mi sie przejadl. Teraz mam spokoj [emoji23]
Teraz mi przyszla ochpta na kopytka, ale nie mam motywacji zeby zrobic, ostatnio kupilam gotowe w sklepie i byly ochydne

W ogole to ja mam na tyle rzeczy ochote ale najlepiej jakby mama zrobila [emoji39] a mama daleko[emoji17]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry