Arya
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Styczniowka82, właśnie założyła taki wątek
mnie tylko brzuch trochę pobolewa i piersi ale mijają mi powoli inne objawy tj. temperatura wraca do 36,6 (miałam ok. 37 cały czas), senność coraz mniejsza etc. Może to kwestia, że zaczynam się zbliżać bardziej do drugiego trymestruDzisiaj czuje sie masakrycznie.Przespalam poludnie.Glowa peka.Zjadlam obiad(kopytka,gulasz i ogorek kiszony)i chyba zaraz go zwroce
Brzuch wzdety jak na 5 miesiac.Poddaje sie dzisiaj.A jak u Was samopoczucie?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie się położyłam bo po raz pierwszy poczułam się źle tzn bardzo boli mnie brzuch do tej pory funkcjonowałam bez zmian ale chyba czas zacząć myśleć o ciąży poważniej.Dzisiaj czuje sie masakrycznie.Przespalam poludnie.Glowa peka.Zjadlam obiad(kopytka,gulasz i ogorek kiszony)i chyba zaraz go zwroce
Brzuch wzdety jak na 5 miesiac.Poddaje sie dzisiaj.A jak u Was samopoczucie?
Ja dzisiaj mam free od wszystkich zajec z corka.Zadnych gosci,lekarzy,zakupów.Ale za to 7przygotowuje nas na jutrzejsza wycieczke do Zakopanegby mi ten czas do 17.10 szybko zlecial do tego prenatalnego..uffff
Ktoras z mam pisala ze pila sok pomaranczowy litrami i ja ten etap mam terazPrzeszlam z marchewkowego.
ja pewnie kupie większy rozmiar, na pewno nie ciążówkę, strasznie sobie liczą za odzież dla ciążówek...Zaczynam planować jakie wydatki w najbliższych miesiącach oprócz wyprawki mnie czekają. Czy kupujecie jakiś ciążowy płaszcz na zimę? Czy po prostu jakiś zwykły, większy rozmiar? grudzień - luty to będzie mój 5-7 miesiąc i obawiam się, że się nie zmieszczę w mój obecny płaszcz;/
Ja kupuje zwykly plaszcz chyba, o ile znajde taki wiekszy w dogodnym kroju. W ogole i tak musze kupic nowa kurtke zimowa bo z zeszlego roku mam za ciasna (pare kg na plusie) Zobacz załącznik 776960 taki sobie poki co upatrzylam ale nie wiem jak na zywo
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam dzisiajNa obiad nanjutro szykuje kapusniak :-)