pinky sky
Fanka BB :)
Jagi06 bo je połączyłam i teraz głupoty pokazuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jedz będziesz wiedziała. Ja plamiłam i skrzepy leciały koło 11 tygodnia a mam dziewczynę jak złotoBoli mnie dzisiaj brzuch.Jaby minimalne brudzenie ale takie ciut ciut.Tylko ze ja znam juz noe raz ten kolor brudzeniaNie wiem czy czekac do 12.09 czy pojechac do jednej z Katowickich klinik na usg(tam to maszynowo przyjmuja) i tam mnie przyjma by nie zwariowac.Biore nospe i duphaston.Moze lepiej wiedziec wczesniej niz zyc nadzieja...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja Cora ma 22 miesiące i odkąd dowiedziałam się ze jestem w ciąży to Jej nie podnioslam. Krzesełko do karmienia obnizylam i sama wchodzi. Szczebelki z łóżeczka wyciągam jak ma wyjść lub wejść. A przebieram na dywanie, już się nauczyła że jak ma kupę to się kładzie na dywanie[emoji1]Witam kasztanek. Niestety w kwestii wagi Ci nie pomogę, bo sama w ciąży przytyłam 20 kg. A pytanie do mam które mają jeszcze małe dzieci, jak radzicie sobie z ich podnoszeniem. Ja staram się tego nie robić ale są sytuacje kiedy muszę i za każdym razem mam stracha.