reklama
Ja miałam dopochwowe usg, widziałam serduszko ale nie słyszałam, a tętno miałam mierzone, 160/min :-)
Co do wizyt to narazie byłam sama jakoś się nie możemy zgrać z mężem bo jest w pracy, w poprzedniej ciąży był ze mna 3 razy, zawsze o wszystko się wypytywal lekarza :-) przy porodzie go nie było bo był kupę km od domu i nie zdarzył przyjechać, dotarł godz po tym jak corcia się urodziła. A teraz chcemy być razem przy porodzie :-)
Dziewczyny przerazacie mnie z ta lewatywa, ja nie miałam. Miałam tylko przebija pęcherz, nic nie bolało :-)
Co do wizyt to narazie byłam sama jakoś się nie możemy zgrać z mężem bo jest w pracy, w poprzedniej ciąży był ze mna 3 razy, zawsze o wszystko się wypytywal lekarza :-) przy porodzie go nie było bo był kupę km od domu i nie zdarzył przyjechać, dotarł godz po tym jak corcia się urodziła. A teraz chcemy być razem przy porodzie :-)
Dziewczyny przerazacie mnie z ta lewatywa, ja nie miałam. Miałam tylko przebija pęcherz, nic nie bolało :-)
A jak mialas tetno mierzone ? Na jakim sprzecieJa miałam dopochwowe usg, widziałam serduszko ale nie słyszałam, a tętno miałam mierzone, 160/min :-)
Ja kupie wlasnie mutsy[emoji173]Wczesniej tez mialam i bylam bardzo zadowolona.Ja na pewno kupię gondole bo :
-Dziecko ma więcej przestrzeni może spokojnie spać z podniesionymi rączkami
-Dziecko dużo bardziej poci się w foteliku niż w gondoli
Uwielbiam wózki mutsy :-)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak myslalam ale wolalam sie upewnic ze to tylko taka moda i nie ma jak gondolaJagi tak jak pisze stycznówka, nie jest to zdrowe- wiadomo, że są sytuacje kiedy tak robimy, wizyta u lekarza, wyciągamy z samochodu fotelik i na stelaż ale spacery godzinne czy dłuższe na pewno nie.
Jezu, ale mnie mdłości zpałały, muszę coś skubać...teraz podgryzam chleb z masłem i jest lepiej...jakaś masakra. Po tym obiedzie mi tak słabo
Ja transwaginalne i slyszalam serduszko.Za kazdym razem sprawdza jak bije.Ostatnio dosc szybko bo 180
reklama
U mnie tez szybko 180Pierwszy raz tętno dziecka miałam mierzone w 8 tygodniu. Lekarz powiedział ze bije szybko i tak ma być.