ZdechłaKura
Fanka BB :)
Ania, ja miałam na początku drugi mniejszy. Sądziłam, że zniknie. Teraz sa takie same.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak twoje cc?Mozesz cos wiecej?Chyba można odmówić każdej ingerencji w swoje ciało. Ale oni go robią kiedy już jesteś zdesperowana żeby urodzić i wtedy godzisz się na wszystko :-)
Sami zakładanie nie boli. Nie pamiętam żadnego znieczulenia. Potem łazisz z rurką z między nogami i to jest tylko niewygodne. A potem jak dobrze pójdzie to rośnie ci rozdarcie. Ja to wspominam najgorzej z całego porodu, łącznie z CC.
Lewatywa jest tylko krępująca i stresujesz się żeby zdążyć do kibla. Potem jest jakbyś miała rewolucję w żołądku. Jest polecana bi może wywołać akcje plus nie masz stresu że coś ci się wydanie podczas parcia :-)
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kategorycznie nie wolno takiego malucha wozić tylko w foteliku. Jest to bardzo nie zdrowe moim zdaniem nie ma dla dziecka nic bardziej wygodnego niż gondola i nie ma co kombinowaćDziewczyny tak ogladam ig i sie zastanawiam ale moze zle mysle.
Musze kupic wozek.Ale tak sie zastanawiam czy zamiast gondoli w maju moge wozic dziecku na stelazu w wozku w foteliku?Tak teraz sobie przypominam ze duzo kolezanke moich wozilo maluchy w lato wlasnie w tych fotelikach.Mozna wogole tak?Zdrowe to bedzie dla dziecka?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na pewno kupię gondole bo :Dziewczyny tak ogladam ig i sie zastanawiam ale moze zle mysle.
Musze kupic wozek.Ale tak sie zastanawiam czy zamiast gondoli w maju moge wozic dziecku na stelazu w wozku w foteliku?Tak teraz sobie przypominam ze duzo kolezanke moich wozilo maluchy w lato wlasnie w tych fotelikach.Mozna wogole tak?Zdrowe to bedzie dla dziecka?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom