Ja go nie widzęDziewczyny czy u siebie widzicie mój suwaczek? Głupie pytanie ale ja go na telefonie nie widzę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja go nie widzęDziewczyny czy u siebie widzicie mój suwaczek? Głupie pytanie ale ja go na telefonie nie widzę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jutro mnie dopanie zmeczenie.Jak narazie to smigam ze hej.Zrobilam 3 miski prania rzeczy tylko do prania recznego.I robie kolejna kawe.Slaba bo slaba ale trudno.
Jagi ja nawet nie posiadam czegos takiego jak piżama [emoji39] spie zawsze w spodenkach i koszulce meza[emoji39] ostatnio jak mialam nieplanowany pobyt w szpitalu to tez bylam w dresie i koszulce. Wyglądałam ok i czulam sie w porządki. Nie wiem jakbym sie czula paradujac po szpitalu w pizamie albo koszuli nocnej [emoji23]
Moze jutro mnie dopanie zmeczenie.Jak narazie to smigam ze hej.Zrobilam 3 miski prania rzeczy tylko do prania recznego.I robie kolejna kawe.Slaba bo slaba ale trudno.
Ale wiesz jak się boję...Przeczytalam juz chyba wszystko na temat "obumarcia ciąży i objawach"Corka na rolkach bo piekna pogoda,maz nie wiem gdzie i malo mnie to interesuje wiec sie krzatam po domu i internecie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo oznacza spadek progesteronu ale jak ktos taki jak ja bierze go 3x1 wiec efekt wielkich piersi jest troche jakby przez tabletki.Olga strasznie mi przykro
Jagi06 za dużo czytasz niepotrzebnych rzeczy
Co z tymi piersiami? Czemu to niby źle jak przestaną boleć?
Wiecie co? Byłam dwa razy w ciąży. W pierwszej było super, w drugiej trochę mniej, ale w tej jest okropnie. Czuję jakby to dziecko wysysało ze mnie cała energię. Do tego cały czas jest mi niedobrze i najchętniej nic bym nie jadła [emoji20]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom