reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny a czy wy tez macie brzuchy baloniki? Mnie to dzis tak napompowalo ze żadnych spodni zapiac nie moge. Mam balonik jak na 6 nmiesiac [emoji52] wcześniej mialam tylko wieczorami tak, rano bylo plasko a dzis obudzilam sie z balonem [emoji52]

reklama
Mam taka nadzieje.Czytalam ze objawy powoli ustepuja ale od 12 tyg ciazy a ja mam dzisiaj 9tc6d wiec troche za szybko.
Jutro znajde sobie tyle zajec by niedziela migiem przeleciala:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam 9t6d i czasem mam dni bez objawów, i zwykle jak narzekam na brak objawow to nast dnia mnie dopada wszystko na raz. Ciekawa jestem naszych wizyt. Znow mamy w tym samym czasie wizyty [emoji4]

Dziewczyny a czy wy tez macie brzuchy baloniki? Mnie to dzis tak napompowalo ze żadnych spodni zapiac nie moge. Mam balonik jak na 6 nmiesiac [emoji52] wcześniej mialam tylko wieczorami tak, rano bylo plasko a dzis obudzilam sie z balonem [emoji52]

Też tak mam ale to chyba zależy co się zjadło. Wczoraj cały dzień miałam napompowany brzuch, dziś rano tylko taki malutki zaokrąglony lekko a teraz znów mała piłeczka. Zastanawiam się czy jak brzuch będzie rósł to rozsadzi mi biodra czy pójdzie do przodu. W sumie nie wiem od czego to zależy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rano budzę się z płaskim, a jak coś podjem to mi wysadza troszke bardziej niż przed ciążą. W pierszej ciąży w piątym miesiącu miałam bardzo malutki brzuszek nikt by się nie domyslil ze jestem w ciąży. Dopiero w szóstym był już widoczny ale mały. Teraz na pewno będzie szybciej widać już to widzę.

Ja tez mam 9t6d i czasem mam dni bez objawów, i zwykle jak narzekam na brak objawow to nast dnia mnie dopada wszystko na raz. Ciekawa jestem naszych wizyt. Znow mamy w tym samym czasie wizyty [emoji4]

Haha[emoji173]Leze naciskam tam gdzie mnie palilo wczesniej a noz cos poczuje i nic.Zaraz sie najem czegos nie zdrowego i bede liczyla na to ze zgaga sie znow pojawi.
Ja jestem jak mlody Bog.Tak sie czuje jak wtedy kiedy nie bylam wciazy.
Bedac na zakupach i tak kupilam podpaski na ewentualny szpital w wtorek.Plus zapas mokrych husteczek i wypralam moja najladniejsza pizame:-/

Zauwazylam podczas wielu pobytow w szpitalu ze malo ktora laska chodzi w pizamie tylko spodnie z dresu i koszulka badz leginsy.Tylko te starsze Panie w koszulach.
Nawet te po porodzie nie chodza w pizamach tylko na sportowo plus takie balerinki.

Haha[emoji173]Leze naciskam tam gdzie mnie palilo wczesniej a noz cos poczuje i nic.Zaraz sie najem czegos nie zdrowego i bede liczyla na to ze zgaga sie znow pojawi.
Ja jestem jak mlody Bog.Tak sie czuje jak wtedy kiedy nie bylam wciazy.
Bedac na zakupach i tak kupilam podpaski na ewentualny szpital w wtorek.Plus zapas mokrych husteczek i wypralam moja najladniejsza pizame:-/

Zauwazylam podczas wielu pobytow w szpitalu ze malo ktora laska chodzi w pizamie tylko spodnie z dresu i koszulka badz leginsy.Tylko te starsze Panie w koszulach.
Nawet te po porodzie nie chodza w pizamach tylko na sportowo plus takie balerinki.

Ja mialam zgage moze z 5 razy i to zwykle wieczorem. Ostatnio mialam 3 dni takiego przypływu energii i brak objawow ze posprzatalam cale mieszkanie porzadnie, nastepnego dnia zdychalam caly dzien na kanapie a mialam zaplanowane zakupy ubraniowe na zime ale nic z tego nie wyszlo haha [emoji23]

Jagi ja nawet nie posiadam czegos takiego jak piżama [emoji39] spie zawsze w spodenkach i koszulce meza[emoji39] ostatnio jak mialam nieplanowany pobyt w szpitalu to tez bylam w dresie i koszulce. Wyglądałam ok i czulam sie w porządki. Nie wiem jakbym sie czula paradujac po szpitalu w pizamie albo koszuli nocnej [emoji23]

reklama
Jagi ja nawet nie posiadam czegos takiego jak piżama [emoji39] spie zawsze w spodenkach i koszulce meza[emoji39] ostatnio jak mialam nieplanowany pobyt w szpitalu to tez bylam w dresie i koszulce. Wyglądałam ok i czulam sie w porządki. Nie wiem jakbym sie czula paradujac po szpitalu w pizamie albo koszuli nocnej [emoji23]

No tez własnie:)Dlatego mam wyprane leginsy:)Pizamy sa teraz fajne ale zawsze to pizama.Ja sie czuje w pizamie w wsrod obcych.

Do góry