reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Aaa, Madziolek Ty masz kaczki, ja mam dziki:mad:. Już nie wiem gdzie na spacery chodzić, na naszej trasie nr 1 robią chodnik, a trasa nr 2 opanowana przez dziki. Miałam raz przygodę z dzikiem więc jak widzę tylko że ziemia jest przez nie zryta to unikam tego miejsca, zwłaszcza z dzieckiem.

reklama
Kasia jak tam maz? Caly?[emoji1] widze, ze chyba wiekszosc facetow tak ma...
Dzis mielismy pobudki o 23, 2, 4, 6 no i o dziwo dopiero wstalam a maly jeszcze spi[emoji57], wiec mam chwile zeby sie napic kawy i napisac[emoji4]
Madziolek fajnie ze macie taka okolice jest gdzie wyjsc z dzieckiem, tylko faktycznie ten facet to chyba z byka spadl[emoji50]. Jak mozna cos takiego robic... Masakra ludzie sa okropni[emoji33].
Moj synek fajnie reaguje na inne maluchy, az milo popatrzec jak gadaja w swoim jezyku[emoji5]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamamilka trochę tych pobudek mieliście. To były na karmienie? Szybko później zasypiał?
Mąż żyje, jeszcze trochę ma rzeczy do zrobienia w naszym domu, więc mu darowałam. A jak chce łazanki to dałam mu 3 propozycje:
1. Niech mamusia mu zrobi
2. Niech sobie sam zrobi
3. Niech zajmie się Filipem, to będę tak dobra i zrobię te łazanki.
Na żadną z propozycji się nie zdecydował więc łazanki odeszły w siną dal, będzie jadł to co zrobię i na co mi czasu starczy. Dzisiaj pierogi odmrazane (muszę wyczyścić zamrazarke przed świętami )

Kasia dwie na karmienie, a tak to sie strasznie krecil, wiercil i jak wstalam do niego to juz na brzuchu lezal sam zaskoczony jak to sie stalo[emoji53]. W miare szybko zasypial ale musial sie przytulic do mnie. Dzis jest strasznie marudny sam nie wie czego chce i strasznie mi ulewa wrecz na odleglosc[emoji27].
No i dobrze trzeba meza trzymac krotko, jak sie nie umial zdecydowac to lazanek jadl nie bedzie[emoji4]

haha dobrze zrobiłaś Kasia :D
Dziękujemy ślicznie za życzenia :)
Wszechwiedzący jest tylko w samochodzie jako pasażer na szczęście,tak to jesteśmy zgodni :D
@mamamiłka oby Miłek szybko zaczął przesypiać noce,może niech twój M się zajmie małym a ty odeśpij.
@kasia0121 współczuję,ja się boję dzików,na szczęście nigdy żadnego nie spotkałam

Dziękuję że popieracie moje metody wychowawcze męża ;) Chociaż na wychowanie to już za późno.

Mamamilka podpisuje się pod słowami Madzi, niech mąż przejmie synka a Ty odpocznij. Co do ulewania to Filip też na takie dni że dużo ulewa, a później nic. Nie wiem od czego to zależy.

Madziolek fajnie że jesteście z mężem zgodni. Ja ze swoim chyba też w miarę, wydaje mi się że on czasami nie zastanowi się zanim coś chlapnie a później nie wie jak to odkręcić a mi nie dużo trzeba żeby wybuchnąć jak jestem zmęczona.

A dzikiem miałam przygodę dwa lata temu jak szłam do pracy. W krzakach słyszałam chrumkanie ale szłam dalej. I jak byłam na wysokości tych krzaków to wyszedł jeden dzik (po drugiej stronie drogi były domy), pobilam chyba wtedy swój rekord życiowy w biegu :-) :) i to w sandalach na obcasie :confused:. Ale dzik mnie nie gonił, może i chciał ale chyba zamurował go mój widok, widok biegnącej pokraki:-) :)

Hej dziewczynki[emoji18] no to dzis sie wyspalam ufff, Miłkowi tak sie dobrze spalo ze to ja musialam go obudzic po 4 bo jeszcze chwila i by moje piersi tego nie wytrzymaly. I spalismy wszyscy do 8[emoji4] jakby tego dobrego bylo malo Miłcio zrobil dzis kupe, udalo sie od poniedzialku[emoji57].

@Kasia dawno sie tak nie usmialam, twoja przygoda z dzikiem [emoji23][emoji23][emoji23], sandaly na obcasie byly najlepsze[emoji16]. Kazdy ma swoje leki, ja na przyklad mam zle doswiadczenie z krowami. Kiedys bylam na wakacjach u moich dziadkow, ide sobie droga prowadze rower i nagle z za zakretu wybiega rozwscieczona krowa[emoji50], bylam w takim szoku ze zasmiast wsiasc na rower i uciekac to ja rower pod pache i ile sil w nogach biegne przed siebie. Final byl taki ze krowa mnie wyprzedzila a wszyscy co to widzieli mieli niezly ubaw po za mna oczywiscie. No i od tamtej pory mleko lubie ale za krowami nie przepadam[emoji57]. Milego dnia dziewczynki[emoji18]

Pochwale sie jeszcze, dzis mamy mala rocznice[emoji18] rok temu dowiedzielismy sie ze zostaniemy rodzicami[emoji5]

reklama
Hej hej!!
Mam termin teoretycznie na 1.06 ale jednak czerwcówki sa mocno w tyle ;) wiec pozwólcie ze bede częściej do Was wpadać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry