My tez juz raczej nie podtrzymujemy glowki, no chyba ze zasnie.
U mnie dzis maz ma wychodne, tamie jestesmy laskawe z Natalka :-)
Wyobrazcie sobie, ze udalo sie mi wykapac ja i po kapaniu usypianie i zasnela Bez placzu! Poki co taki sen na czujce, ale moze zasnie twardym snem. Czekam :-)
Mam nadzieje, ze wroca nasze spokojne noce i rozmiar 36 tez :-)
Pochwale sie, dzis na obiad zeobilam tarte z porem, pieczarkami i boczkiem, do tego salatka z lisci salaty i bylo pyszne. Pierwszy raz w zyciu robilam tarte i fajna. Zamierzam teraz tarty wprowadzic na stale do naszego jadlospisu :-)
@kasia0121 fajnie mie meza cale dnie przy sobie, moj M. ostatnie 1,5 tygodnia mial urlop, no ale od poniedzialku idzie juz do pracy, w dodstku do nowej pracy, wiec stres, nie wiemy do ktorej bedzie tam siedzial, wiec wiecej obowiazkow na mnie spadnie. A tak fajnie bylo. Powinien byc urlop macierzynski i tacierzynski udzielane jednoczesnie w tej samej dlugosci :-) taki urlop integracyjny dla rodziny ;-) zeby mozna bylo pobyc sobie razem :-)
@mamamiłka Natalka tez nie lubi innych pokarmow niz mleko. Wydaje mi sie, ze dzieciom karmionym piersia trudniej wprowadzic nowe pokarmy, po prostu mniej im smakuja. Ja czasem daje Natalce polizac marchewke, to sie krzywi, jabluszko, tez sie krzywi, nic poza mleczkiem jej nie smakuje. A czytajac Was dziewczyny z forum myslalam, ze wprowadzanie nowych pokarmow bedzie fajne, ze bedzie jej smakowac, a tu jednak nie bardzo. No ale przejdziemy i to :-) jeszcze miesiac bedzie na mleczku, a potem rozszerzamy dietke :-)
A jak Wasz wieczor Dziewczyny?