reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Jahjahbob witaj w klubie matek zombie:). Coś te nasze dzieci się popsuły. Zmowa czy jaka cholera.

Biedronka kupiliśmy bebetto nico. Cena rozsądna, wózek jak na razie (czyli po pierwszym spacerze :-) :)) sprawdza się idealnie.

To był pierwszy długi spacer od ... nie pamiętam kiedy;). I uwaga uwaga: Filip tak sam z siebie zasnął w wózku. Cały czas się szczypie bo ciężko mi w to uwierzyć. Kurka jakie to fajne uczucie. Chyba polubie znowu spacery:-) :). Oooo tak:).

Madziolek oby tak dalej. Życzę spokojnego dnia:). Kurczę ja też chce chusto Flash mob. Aj smaka narobiłaś;)
Sprawdź może w twoim mieście też coś takiego organizują,ja się dowiedziałam o tym dzisiaj jak mówili w radiu.Super,że Filip polubił spacerówkę,Aleks jeszcze preferuje noszenie :/ ojj jak ja bym chciała żeby zasypiał w wózku

reklama
Niedawno wróciliśmy z flash moba było super,w końcu jakieś oderwanie od rzeczywistości :D Aleks był spokojny przez całe zajęcia 1,5h,nawet spróbowaliśmy tańczyć w chuście ale to nie dla mnie,jednak wolę nosidełko,jak zasnął to go przełożyłam.Jutro drugie zajęcia tym razem rano.Była dziewczynka Lena 8 dni młodsza od Aleksa :).

Madziolek sprawdzałam i nie ma, nie było i w najbliższej przyszłości nie będzie chusto.
A jak to dokładnie wygląda?

Cudowne zdjęcie. Z Aleksa już taki duży kawaler :)

Madziolek sprawdzałam i nie ma, nie było i w najbliższej przyszłości nie będzie chusto.
A jak to dokładnie wygląda?

Cudowne zdjęcie. Z Aleksa już taki duży kawaler :)
Dziękujemy :) rośnie w oczach
Grupa mam uczy się jednego układu tanecznego z dziećmi w chuście lub nosidełku.Na początku zaczynają np.2 osoby w trakcie dochodzą następne i następne i tak dalej.Tańczy się w jakimś miejscu wybranym przez grupę najlepiej w miejscu gdzie jest dużo osób my najprawdopodobniej będziemy tańczyć w galerii.

Dziewczyny witam sie i ja:-) piekielnie niewyspana oczywiscie :-) moja Natalcia postanowila nie chciec spac rowniez i dzis. A teraz przysypia przy cycku
@madziołek jaki super chłopiec, jaki slodziak, no elegancik taki :-) super chlopiec:-)
No nic, miłego dnia Dziewczyny, ja zabieram sie za śniadanie:-)

Madziołek, własnie ja tez mam w komplecie tą spacerówke i pewnie chwilę nią pojeżdzę bo szkoda zeby sie zmarnowała ale mysle ze ta spacerówka z kompletu jest mała i nie wystarczy powiedzmy do 2 roku zycia wiec tak czy inacze trzeba bedzie kupic cos innego.

My tez jestesmy po szczepieniu. Na szczescie nic sie nie działo tak jak ostatnio. Wczoraj dostał 5w1 a za 2 tygodnie pneumokoki. Tak radzila lekarka i chyba miala racje bo ostatnio jak dostal wszystko razem to bylo fatalnie.

Dziewczyny a jak u waszych maluchów z wlosami? bo moj ma bardzo mało. Myślałam ze na tym etapie bedzie mial juz bujną czuprynę a tu nic:) Najpierw na czubku głowy wypadły mu te co miał a teraz wyrosły tam trochę gestsze ale tylko tam i wyglada jakby mial irokeza:) bo poza czubkiem głowy łyso.

Mi głowę rozsadza z niewyspania. Filip zrobił sobie w nocy przerwę od 1 do 3.30. No i oczywiście to ja dyzurowalam a nie mąż. Jesteśmy już po zupce i spacerze. Może teraz Filip zasnie to położę się razem z nim.

Biedronka mój Filip też ma tylko irokeza. Podobno to trend tej jesieni;)

To Natalce wyrosl meszek na czubku glowy, ale nawet irokeza z tego nie da rady zrobic, no i z tylu na dole ma troszke wloskow, bo rezzta wytarla sie. Czasem smiejemy sie z M. I mowimy na nia kibol, gdy zalozymy jej bluze z kapturem.
U nas wlasnie trwa drzemka, ciekawe czy turbodrzemka czy tez moze jakies normalne spanko:-)
A ja dzis ide do fryzjera, kolorek i wyregulowanje fryzury, bo juz mi moje krotkie wlosy odrosly i wlasnie na takie odrosniete wygladaja :-)
Dziewczyny jak u Was z brzuchem? Bo mi zostal taki brzuszek i boczki i nie chce to cholerstwo spadac. Czuje sie z tym okropnie. W ogole co tu ubrac, ostatnio moim standardowym zestawem jest oversizowa koszula i spodnie.

reklama
Jahjahbob mi się trochę schudło po ciazy ale flaczek na brzuchu został. No nie podoba mi się ten zwis skóry o_O Czasami próbuje ćwiczyć ale jestem niesystematyczna. Wieczorem jak mąż wraca z pracy to ogarniam dom i siebie i nie mam już siły na ćwiczenia, a za dnia wolę odespać nockę niż ćwiczyć.

Łeb mi rozsadza. Filip dzisiaj nic nie śpi i strasznie grymasi. Chce być cały czas na rękach A ja już nie mam siły. Pomocy. Już mam dosyć.

Do góry