reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Robimy okłady z sody ale to pomaga na moment(uspokaja się na chwilę a później płacz)zasnął niedawno umęczony całym dniem,mam nadzieję,że prześpi spokojnie noc a jutro już będzie w porządku.Co do ubranek to masakra jest z rozmiarówką mamy ubranka w kilku rozmiarach i wszystkie teraz pasują pomimo tego,że rozbieżność rozmiaru jest duża 50-68,zamówiliśmy ubranka 74 jak przyszły to okazało się,że są tak duże,że Aleks założy je dopiero za kilka miesięcy.
Madziołek moze altacet pomoze? Mi po szczepieniu pediatra zalecil kupic altacet jakby wystapil obrzek. U nas nie bylo obrzeku, wiec altacet lezy, ale moze u Ciebie pomoglby.

Tak z innej beczki - dziewczyny bylam wczoraj u fryzjera i obcielam wlosy na krotko:-) totalna zmiana, w koncu odwazylam sie :-) no i czuje sie dobrze. Lekko, fajnie, troche dziwnie, ale nie zaluje :-)

kasia0121 bardzo ładnie ten balayage wygląda :) Nie tylko tobie tak włosy wypadają ja mam to samo masakra przy jednym czesaniu wyrzucam trzy kupki włosów,ale to normalne bo w trakcie ciąży hamuje się proces wypadania,więc po ciąży to co miało wypaść wcześniej

Madziołek dzis przed 14 byla kupa[emoji4] 10 dni masakra jakas... Niestety zdecydowalam sie na kawalek czopka. Dalismy o 10 a kupka dopiero przed 14... Kolor troche dziwny bo taki ciemny troszke w zielen wpadal, i taka strasznie lejaca. W srode mamy szczepienia to moze sie czegos dowiem.
Dziewczyny mi tez tak wlosy wypadaja i mialam problem z rozczesaniem, strasznie mi sie platly i bol niesamowity wszyskie szczotki wywalilam. Kupilam z jakims wlosiem dzika czy cos takiego i przynajmniej moge sie bez bolu rano uczesac po nocy[emoji39]. My chrzciny planujemy na koniec wrzesnia, i tak sie zastanawiam ile trzeba naszykowac co laska?? Jak to bylo u Was?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziołek dzis przed 14 byla kupa[emoji4] 10 dni masakra jakas... Niestety zdecydowalam sie na kawalek czopka. Dalismy o 10 a kupka dopiero przed 14... Kolor troche dziwny bo taki ciemny troszke w zielen wpadal, i taka strasznie lejaca. W srode mamy szczepienia to moze sie czegos dowiem.
Dziewczyny mi tez tak wlosy wypadaja i mialam problem z rozczesaniem, strasznie mi sie platly i bol niesamowity wszyskie szczotki wywalilam. Kupilam z jakims wlosiem dzika czy cos takiego i przynajmniej moge sie bez bolu rano uczesac po nocy[emoji39]. My chrzciny planujemy na koniec wrzesnia, i tak sie zastanawiam ile trzeba naszykowac co laska?? Jak to bylo u Was?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
My daliśmy 200 zł i ksiądz wrócił nam 100 zł a szwagierka dała 300 zł i też jej wrócił 100 zł. Dodam że to dwa różne kościoły.

Do góry