mamamiłka
Fanka BB :)
Kasia0121 rozbawilas mnie tym tancem[emoji38]. Ja karmie piersia wiec niestety mam male pole manewru... Dzis nawet poszla w obroty suszarka i w sumie podzialalo[emoji4] od wczoraj spinal sie na kupe a dzis po ogrzaniu brzuszka suszarka zrobil taka ze az kapac go musialam[emoji33] ulzylo i mi i Milkowi[emoji1]. Pediatra polecila nam biogaje na brzuszek, powiem Wam dziadostwo kosztowalo prawie 50 zl a wcale nie pomaga. Ale daje mu i espumisan i ta biogaje moze na afekty trzeba poczekac. Wsystko bym zrobila zeby tylko mu to przeszlo, nie moge patrzec jak sie tak meczy.
Ja nie mam problemu z usypianiem malego, potrafi zasypiac w swoim lozeczku sluchajac pozytywki z karuzelki i patrzac na misie nad nim. Ale bylo tak ze potrafil usnac tylko na rekach a jak sie go odkladalo to oczy jak 5 zl, dosyc szybko mu to przeszlo. Widocznie w tym czasie potrzebowal mojej bliskosci.
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam problemu z usypianiem malego, potrafi zasypiac w swoim lozeczku sluchajac pozytywki z karuzelki i patrzac na misie nad nim. Ale bylo tak ze potrafil usnac tylko na rekach a jak sie go odkladalo to oczy jak 5 zl, dosyc szybko mu to przeszlo. Widocznie w tym czasie potrzebowal mojej bliskosci.
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom