reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

U nas wczoraj od 21.30 przez rowno trzy godziny silna kolka. To nie byl nawet placz, to byl krzyk. Myslalam, ze poplacze sie razem z nia. A dzis juz usmiechy. Oby wieczor byl spokojny.

reklama
U nas tez dzis gorszy dzien, maly jest strasznie marudny... Sam nie wie czego chce. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, wkoncu upragniony weekend wiec troszke sobie odpoczne[emoji57] dziewczyny czy macie lezaczki bujaczki dla waszych maluchow? I czy juz kladziecie dzieciaczki?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny czy macie lezaczki bujaczki dla waszych maluchow? I czy juz kladziecie dzieciaczki?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, zaczęłam korzystać jak Filip miał 8 tygodni. I zabawa przy tym jest przednia, u nas to strzał w dziesiątkę :). Nadrabiam domowe porządki bo syn mi zasnął o 16 i śpi do teraz, czuję że w nocy będzie wesoło ;)[/QUOTE]

Wieczor spiacy, o 21.30 juz sen no to ja tez. Pote pobudka klo polnocy, karmienie i pobudka o 7, wlsnie konczymy sie karmic, mose jeszcze zlapiemy troche snu... mocno na to licze, bo pogoda tak deszczoa, ze ewidentnie na sen. Moze Malentas tez jeszcze poczuje potrzebe.
A jak Wasz wieczor?

u nas kolacja o 9 pobudka o 3 i 6 na jedzonko, bez płaczu ale były problemy z zaśnięciem.
Teraz czekam aż się obudzi ...
moje dziecie ma chyba katar:( wczoraj zakupiłam aspirator aby wyczyścić nosek a dzisiaj chyba będzie potrzebny na katar:(

Witam dziewczyny. Ja dzisiaj jestem dumna z mojej córki spi juz 3h i nawet dala mi posprzątać.
u nas kolacja o 9 pobudka o 3 i 6 na jedzonko, bez płaczu ale były problemy z zaśnięciem.
Teraz czekam aż się obudzi ...
moje dziecie ma chyba katar:( wczoraj zakupiłam aspirator aby wyczyścić nosek a dzisiaj chyba będzie potrzebny na katar:(
My fride używamy codziennie z racji tego ropiejącego oczka moze to nie katar tylko trzeba ten nosek wyczyścić ponieważ te nasze szkraby jedzą w pozycji leżącej to w nosku zbierają się też resztki pokarmu

reklama
Wieczor spiacy, o 21.30 juz sen no to ja tez. Pote pobudka klo polnocy, karmienie i pobudka o 7, wlsnie konczymy sie karmic, mose jeszcze zlapiemy troche snu... mocno na to licze, bo pogoda tak deszczoa, ze ewidentnie na sen. Moze Malentas tez jeszcze poczuje potrzebe.
A jak Wasz wieczor?
U nas wczoraj wieczorkiem niunia jeszcze troche marudna po tym szczepieniu ale noc bez temp. wiec fajnie teraz jeszcze walczymy z tym kanalikiem łzowym ale na to potrzeba czasu i cierpliwosci

Do góry