reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

perelka83-ja woj.śląskie
perelka83-nosidełka ergonomicznego używasz?
Wczoraj Aleks przespał 5 godzin od 17 do 22 po czym ładnie przespał noc z jedną pobudką na karmienie :D Dzisiaj przed 5 pobudka o 6 zabawa no i później o 11 zrobiliśmy spacerek niestety był śpiący i marudził cały czas :/
Co do zabawek to mamy:karuzelę z grzechotkami nad łóżeczkiem,4misie które też grzechoczą w tym jeden króliczek który cały czas mu towarzyszy bo jest przypinany do wózka itp. :) ,misie zwykłe,jedną grzechotkę gryzaczek,3zwykłe grzechotki i jeszcze zabawki doczepiane do wózka tyle,że do gondoli nie pasują :/

reklama
Witamy się z rana.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy w domu, było deszczowo i burzowo. Stwierdziłam, że już się nie wypogodzi i o 17 wykąpałam Młodego i wyjmując go z wanienki zaswieciło słońce. Noż cholera:wściekła/y:.
Ale dzisiaj nadrobimy bo zapowiada się ładny dzień.
Też nawilżam powietrze w pokoju w którym śpimy, głównie dlatego że okazało się w 2 tygodniu życia Filipa, że ma wiotkość krtani i lekarz zalecił żeby w pokoju była odpowiednia wilgotność na noc, dlatego zakupilismy nawilżacz powietrza. Świetnie się też sprawdza podczas upałów z połączeniem z wiatrakiem. Wychodzimy wtedy do innego pomieszczenia i włączamy te dwie maszyny na 10 min. Rewelacja:).

Z tego co czytam to mamy te same zabawki. No i mój pałąk też nie pasuje do wózka ;)

My sobie mieszkamy w woj. podkarpackim.

Perełka jak sytuacja z katarkiem?

Witam :) Śliczny dzień się zapowiada u nas.Aleks dzisiaj kończy 2 miesiące :D jak ten czas szybko leci..
My też używamy nawilżacza i również się sprawdza :)

Sto lat sto lat dla Aleksa:) Niech rośnie duży i silny.

A z tym nosidełkiem ergonomicznym też się zastanawiam, tylko gdzieś wyczytałam że je można używać od 6 m-ca. A jak to jest z utrzymaniem główki w tym nosidełku? Bo Filip jak go trzymam w pozycji pionowej to ma trochę głowę niestabilną i muszę podtrzymywać.

My już spacerujemy:)

Witam się tylko na chwilkę.
Co do kolek u dzieci: nie dajcie sobie wmówić lekarzom, że trzeba przetrwać, że Espumisan, że Dicoflor. Wiedzą doskonale o kroplach SabSimplex niestety dostępne tylko z Niemiec, ale warto popytać, poszukać na olx, Kochane będzie jak ręką odjal, Wy odetchniecie i ulzycie dzieciom.
Pozdrawiamy.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez polecam sabsimplex. Kupowałam z Niemiec. Piszą w sieci ze ma aspartam ale w ulotce tego w składzie nie znalazłam. Naprawdę warto dać te 10€ i ściągnąć, pomaga naprawdę i szybko. Ulga dla dziecka i dla Was.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry