reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Waraai to może jeszcze dziś urodzisz i corka zalapie się na 2 prezenty co roku ;) ja co chwilę chodziłam pod prysznic żeby złagodzić skurcze i chodziłam cala noc po korytarzu albo do łazienki. Najpierw się trochę krepowalam co chwila lać wodę z prysznica i zapalac światło w toalecie bo 2 dziewczyny leżały ze mną na sali ale jak zaczęło naprawdę boleć to przestałam się krepowac; )

reklama
@waraai no z oczu diablik wygląda!!! Też trzymam kciuki,a co!!!:-)

@marta:-) ściągam mleko by laktacje pobudzić i ciut mam na zapasie... Dziś wieczorem dałam 60 ml,bo cycki znów na wieczór strajkowaly i piła z butli aż miło. Jednak potem jeszcze cyc. Generalnie dzień lepszy pod względem mleczka niż wczoraj

Muszę spakować Hanię na biwak, jedzie jutro na weekend na zlot hufca, przejęta mocno a ja nie umiem się zabrać za jej bagaż.. Hilfe!

Warami- jestem z Tobą!!
Martussa:)- ja cos dzis przeżywam podobnego bo od 17 młody nie spi. Cały czas chce ssać. Juz mu dawałam smoczek bo przeciez niemożliwe zeby chciał jesc skoro wlasnie jadł. I tak sie to kończy po godzinie leżenia marudami i cyc, zasypia ssac, ja go odkładam - budzi sie, próbuje uśpić albo kuc nie robić 30 minut i cyc i tak w kółko. Zebynchoc ta lewa pierś nie bolała tak okrutnie!! Boje sie samej myśli ze tera bedzie jej kolej....
Głowa mi pęka.
Zabrali go na antybiotyk a mi rozsadza czachę!

alan 1.jpg
alan 2.jpg
alan 3.jpg
Przedstawiam wam Alana ;) wreszcie odpalilam laptopa i zmniejszylam fotki

Załączniki

• alan 1.jpg
    alan 1.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 607
  • alan 2.jpg
    alan 2.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 607
  • alan 3.jpg
    alan 3.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 606
Odezwę się już chyba po porodzie, bo już napierdziela, jak jasny gwint. ;)

Lecą co 3min.
Główka bardzo nisko i napiera - pcha się panna, ale szyjka długa i wolno się rozwiera. Na siłę udało jej się wepchnąć dwa palce i od tego czasu skurcz przykleja mnie do ściany. :p
Bo ogólnie to chodzę.

Ale ten.
Poszłabym spać.
Czuję spadek formy. :(

@waraai niech szyjka wspolpracuje! Tego Ci zycze z okazji dnia dziecka ;)

Dziewczyny - na poranione brodawki muszle laktacyjne! Ja kupilam wczoraj te medeli. Zakladam, brodawki nie rania sie o ubrania i chyba jest z nimi lepiej! :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mam jeszcze pytanie - Mary czesto strasznie przezywa robienie kupy: wije sie, wygina, placze i na koncu prawie wpada w histerie. Znacie cos takiego?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry