reklama
No to heja chiquita ! [emoji41]Jadę.
Dzwoniłam do położnej i wody idą już z krwią. Zatem kazała jechać.
Na stówę będę wyć! Jezu, mam rozwalony system emocjonalny. Młody zniósł mi walizkę i poszedł i smuteczek u mnie od razu.
Tata dojedzie potem.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32
Fanka BB :)
@waraai daj tam czadu! Gdybyś napisała, że jesteś przygotowana to bym się zmartwiła. Myślę, że każda z nas tak myślała, a wszystkie jednak przygotowane byłyśmy. Wszystkie trzymamy kciuki. Drzyj japkę w niebogłosy. Trzeba korzystać z okazji
@MajaMaj - ano dostałam pakiet powitalny, ale dopiero na oddziale położniczym, a jedną noc leżałam na tej zaadaptowanej sali porodowej, więc dobrze, że miałam pampersiaki dla małej
@MajaMaj - ano dostałam pakiet powitalny, ale dopiero na oddziale położniczym, a jedną noc leżałam na tej zaadaptowanej sali porodowej, więc dobrze, że miałam pampersiaki dla małej
Olo32
Jezu... Az mi się gorąco zrobiło.. I ten nawet nie płacz tylko dziwne dźwięki wydawane przez tego biednego maluszka.. Szit fak :/omatko... trafiłam na to w internecie - rosyjski pediatra:
Waraai, ja juz kciukasy zacisnelam....powodzenia !!!!
Ten film to koszmar...nie mogę tego oglądać...
Karlik i co ta wredna baba Twoja współlokatorka wypisala się a dziecko zostało? ?? Super prezent dostałaś od siostry....napewno odrazu usmiech dostalas na twarzy...niema to jak siostra
Moje dziecko już wazy prawie 4200 bo dziś była położna i to jej przed ostatnia wizyta i przypomniała mi zebym nie była uziemiona abym czasami sciagala mleko i dawala Malej aby uczyla sie butelki i odrazu przypomnialy mi sie chocki klocki ze Stasiem i muszę wkoncu jechac kupić butelke...juz pora bo my juz pierwszy miesiąc skonczylismy
Ten film to koszmar...nie mogę tego oglądać...
Karlik i co ta wredna baba Twoja współlokatorka wypisala się a dziecko zostało? ?? Super prezent dostałaś od siostry....napewno odrazu usmiech dostalas na twarzy...niema to jak siostra
Moje dziecko już wazy prawie 4200 bo dziś była położna i to jej przed ostatnia wizyta i przypomniała mi zebym nie była uziemiona abym czasami sciagala mleko i dawala Malej aby uczyla sie butelki i odrazu przypomnialy mi sie chocki klocki ze Stasiem i muszę wkoncu jechac kupić butelke...juz pora bo my juz pierwszy miesiąc skonczylismy
Kciuki zaciśnięte :-)Pozdro z porodówki.[emoji14]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam jak tam ?[emoji41]Pozdro z porodówki. [emoji14]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
waraai
Są już te skurcze, co 5min, jak przylezie, to nawet oddychać trudno, ale - nie wiem.
Byłam u położnej, zgłosiłam, wysłała pod półgodzinny prysznic teraz i zgłosi lekarzowi.
Leje się ze mnie jak z wiadra, już tylko z krwią, więc może ta szyjka się w końcu ocknęła.
Byłam u położnej, zgłosiłam, wysłała pod półgodzinny prysznic teraz i zgłosi lekarzowi.
Leje się ze mnie jak z wiadra, już tylko z krwią, więc może ta szyjka się w końcu ocknęła.