reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Bedziesz ekspertem w wywoływaniu ;) ale już bliżej niż dalej jak pęcherz przebity....a coś zaczyna się dziać? bo jak spokojnie piszesz to chyba to jeszcze nie to...;)
Zakładam że już główka wychodzi a ona sobie nadal na luzie pisze [emoji12] .
@Olo32 jesteś przebomba [emoji8]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha no az takim hardkorem nie jestem ;) zjadlam 5 kanapek na sniadanie ;) i teraz leze i czekam na silniejsze skurcze, bo to co mam to pizdryki takie.

A i zapomnialabym o focie z wc! Ostatnia w dwupaku, mam nadzieje ;) wybaczcie niewyjscowe majty okresowe, ale nie ma co nosic koronek jak wody sie leja [emoji23]
1495439431-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi czasami żal że juz brzuszka niemam ;) przyzwyczaiłam się do Niego....a z drugiej strony bezcenne tulenie Młodej nie oddalabym Jej do brzuszka spowrotem ;)

Olo, super zdjęcie! !!!

Ja też się ostatnio odważyłam na fotę ala Woliński. W sumie to ja nie mam zdjęć z brzuchem... ale bez brzucha też mało mam bo najczęściej ja jestem fotografem [emoji41] . Na każdym zdjęciu wyglądam jak mapet [emoji23] [emoji12]
1495440403-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się Ola!! To dziś Twój dzień. Cudownie, zazdroszczę!! Zdjęcie... mega. To teraz kiedy mąż i położna mają się zjawić?
Gabiś -
waraai - Synowi się nie dziwię, moje dzieci tez juz mają dość czekania. I to codzienne pytanie w szkole czy już jest braciszek - świętego może wyprowadzić w równowagi. A jeszcze przecież 3 tygodnie temu miałyśmy uważać.... wiesz jaki ja wczoraj zrobiłam trekking? Myślałam, że wytrzęsę "górala" z brzucha bo przecież mój kręgosłup wychodził mi gardłem. I nic. Ja się też zastanawiam czy te małe ubranka które mamy będą pasowały na nasze leniuchy bo im dłużej tym oni są po prostu więksi :-(
marta:-) - jeszcze nic straconego żeby mieć pełen brzuszek w przyszłości. Ale ja już bym wolała obserwować na wierzchu dziecię. Taki niewierny Tomasz ze mnie :-(

Zjadłam pół czekolady!! A u mnie znów pochmurnie.... i ja też przygnębiona.

Gabis Przecudowny Twój skarb. A jakie ma długie nóżki :)

Olo32 Kolejna fotka ma już być Marysi :p dalej uśmiechnięta Twoja buzia zarazasz porodowym optymizmem i to już po takich przejściach :)

Ula Mnie trochę cmi, pobolewa ale tak mam od dwóch tygodni chyba... A jak z Twoim brzuchem opadł juz coś niżej? Bo moj nadal jest pod samymi piersiami jakby jeszcze wyżej i każdy mówi że nie urodze na dniach jak tak brzuch wysoko.

Lalamido Co Ty piszesz... Bardzo ładnie wyglądasz! A jaki brzuszek masz niewielki.

@Olo32 trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie :)
Witam się po długiej przerwie. Stesknilam się za Wami wszystkimi. Młody stał się bardziej wymagający i nie ma czasu na nic właściwie.
Mój młodzian ma się całkiem dobrze. Przybiera na wadze w turbo tempie. Wyrzucam powoli ubranka bo wyrasta szybko. Teraz 62 z hm pasuje idealnie :) co do cycolenia, o którym wspominała @Martussa82 koło 3-4 tygodnia dzieciaki mają okres intensywnego wzrostu i mogą wisieć na cycku całe dnie, ja to właściwie cały czas tak mam. Cały czas cyc na wierzchu męczące ale da się to ogarnąć. Za niedługo wejdzie w jakiś tryb stały to będzie lepiej.
A ja mam się średnio, w sumie psychicznie coraz gorzej. Uskuteczniam terapię u psychologa, próbuję jakoś żyć normalnie, co właściwie graniczy z cudem.
Dawno Nas nie widzieliście to przesyłam w miarę aktualne fotki.
Miłego słonecznego dnia dziewczynki!!

Załączniki

• FB_IMG_1494425566345.jpg
    FB_IMG_1494425566345.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 168
  • received_1718194124863190.jpeg
    received_1718194124863190.jpeg
    199,8 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Do góry