reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Co prawda w Rewalu po sezonie , prawie wszystko pozamykane, ale otwarte Polo Market . Może znajdę tam imbir, bo otwarta apteka tylko jedna średnio zaopatrzona a warzywniaka tu nie widziałam , spożywczaki może 2.
Na razie zrobiłam inhalację z rumianku bo akurat miałam pod ręką i jedna dziurka odetkana

reklama
Ha ha, mój synek bawi się właśnie w Dziwnowku. Super pogoda akurat. A Rewal sliczny :) zazdroszczę!
Na przeziębienia bezpieczny jest jak pamiętam 1 g paracetamolu
(Pół grama nie warto brać , może nie być efektu). Skonsultujcie z lekarzem

Hej laski ja po wizycie zdjęcie w odpowiednim wątku:)
Wszystko w najlepszym porządku maluszek jest serce robi piku pik słyszałam już:) OM idealnie z wymiarami z USG pokazało 6t 5d więc u mnie równiutko na razie:) Wymiarów już nie pamiętam ale ciałko żółte bardzo ładne bo tak w to serce się wsłuchałam i zagadałam że pierwszy raz dokładnie oglądała ale nie drukowała i tak się zagadałyśmy że potem na chwilę jeszcze raz wskoczyłam i mi wydrukowała;)

Super :))

Tak od 1 października będę w medicaver. Mąż ma taką możliwość w pracy wykupić pakiet za grosze i zawsze się jakoś tak do tego zbieraliśmy aż w końcu jest naprawdę potrzebny :)

Dziewczyny trochę ponosilam Adasia bo przebija mu się pierwszy ząbek i jest bardzo marudny. Teraz na szczęście śpi. A mnie pobolewa podbrzusze mocniej niż wcześniej boję się że zaszkodziło to mojej fasolce. Plamienia brak

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

pinky sky między nami jeden dzień różnicy, wg OM. Powiedz mi jakie masz cykle? jak widziałaś serducho to i może ja zobaczę :D
Rozpuszczalna- poleż, odpocznij. Jak bardzo boli to weź nospe

pinky sky między nami jeden dzień różnicy, wg OM. Powiedz mi jakie masz cykle? jak widziałaś serducho to i może ja zobaczę :D
Rozpuszczalna- poleż, odpocznij. Jak bardzo boli to weź nospe
Dadzi oj bardzo długie około 38 dni. Ale owu mam bardzo wcześnie jak do długości cyklów teraz według moich pomiarów temp i obserwacji śluzu miałam 14 dc (11 sierpnia) z e starszą też szybko po miesiączce zaszłam miałam chyba 22 grudnia do 30 grudnia okres a prawdopodobnie zaszłam 4 stycznia.
Rozmpuszczalna odpoczywaj!!!!

reklama
yhm, ja miałam owu 17-18dc czyli 15-16 sierpnia. To moja ciąża na pewno młodsza od Twojej. To nie koniecznie muszę jutro coś zobaczyć. Wg owu u mnie pewnie 6tc a z om 6.4.

Do góry