reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Co prawda w Rewalu po sezonie , prawie wszystko pozamykane, ale otwarte Polo Market . Może znajdę tam imbir, bo otwarta apteka tylko jedna średnio zaopatrzona a warzywniaka tu nie widziałam , spożywczaki może 2.
Na razie zrobiłam inhalację z rumianku bo akurat miałam pod ręką i jedna dziurka odetkana

reklama
Ha ha, mój synek bawi się właśnie w Dziwnowku. Super pogoda akurat. A Rewal sliczny :) zazdroszczę!
Na przeziębienia bezpieczny jest jak pamiętam 1 g paracetamolu
(Pół grama nie warto brać , może nie być efektu). Skonsultujcie z lekarzem

Hej laski ja po wizycie zdjęcie w odpowiednim wątku:)
Wszystko w najlepszym porządku maluszek jest serce robi piku pik słyszałam już:) OM idealnie z wymiarami z USG pokazało 6t 5d więc u mnie równiutko na razie:) Wymiarów już nie pamiętam ale ciałko żółte bardzo ładne bo tak w to serce się wsłuchałam i zagadałam że pierwszy raz dokładnie oglądała ale nie drukowała i tak się zagadałyśmy że potem na chwilę jeszcze raz wskoczyłam i mi wydrukowała;)

Super :))

Tak od 1 października będę w medicaver. Mąż ma taką możliwość w pracy wykupić pakiet za grosze i zawsze się jakoś tak do tego zbieraliśmy aż w końcu jest naprawdę potrzebny :)

Dziewczyny trochę ponosilam Adasia bo przebija mu się pierwszy ząbek i jest bardzo marudny. Teraz na szczęście śpi. A mnie pobolewa podbrzusze mocniej niż wcześniej boję się że zaszkodziło to mojej fasolce. Plamienia brak

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

pinky sky między nami jeden dzień różnicy, wg OM. Powiedz mi jakie masz cykle? jak widziałaś serducho to i może ja zobaczę :D
Rozpuszczalna- poleż, odpocznij. Jak bardzo boli to weź nospe

pinky sky między nami jeden dzień różnicy, wg OM. Powiedz mi jakie masz cykle? jak widziałaś serducho to i może ja zobaczę :D
Rozpuszczalna- poleż, odpocznij. Jak bardzo boli to weź nospe
Dadzi oj bardzo długie około 38 dni. Ale owu mam bardzo wcześnie jak do długości cyklów teraz według moich pomiarów temp i obserwacji śluzu miałam 14 dc (11 sierpnia) z e starszą też szybko po miesiączce zaszłam miałam chyba 22 grudnia do 30 grudnia okres a prawdopodobnie zaszłam 4 stycznia.
Rozmpuszczalna odpoczywaj!!!!

reklama
yhm, ja miałam owu 17-18dc czyli 15-16 sierpnia. To moja ciąża na pewno młodsza od Twojej. To nie koniecznie muszę jutro coś zobaczyć. Wg owu u mnie pewnie 6tc a z om 6.4.

Do góry