reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Olo - zapomniałam się odnieść do zdjęcia z maratonu. Po pierwsze wielki szacun bo ja jestem sportowa - owszzem ale biegam w większości jak mnie gonią. Nie lubię. być może dlatego że odkąd mieszkam w górach jest po prostu ciężko - serce trzeba mieć jak koń. A Ty na mecie wyglądasz jakbyś wpadła tam na casting jakiś. Nic nie widać po Tobie zmęczenia!!
I serdeczne imieninowe również :-)
waraai- moja córka karmiona piersią nie tolerowała mojego własnego chleba- bezczelna ! ale w nim dużo płatków owsianych i siemienia lnianego... znam takie które jedzą wszystkie i inne które uważają je za wyrodne matki - he he
martussa - ja też chcę na spacerki bez brzucha już!! o wózek się oprzeć, a nie pisałas jak Hania z siostrą ? duża lalka z żywym serduszkiem wzbudza zainteresowanie?
marta-) jesteście w stanie dojść do/ze szkoły na nogach? Ja bym lody zaczęła od owocowych, bezmlecznych. A masz może thermomix (albo inny mocny blender)? Mrożony jogurt+banan - ulubione lody mojej córki. Albo nie mrożony jogurt+ inne owoce i do foremek (ja mam z patyczkami).. za 2 godziny będą gotowe :-)

GBS - może te historie z GBS sie zdarzają.....dlatego moja poprzednia gin w poprzedniej ciąży leczyła mnie na paciorkowca przed porodem, a po 2 tyg. dostałam do żyły już na porodówce....

Karliku a w których górach mieszkasz, jeśli to nie tajemnica ? :)

Pytam, bo ja też z gór, i może jeszcze się okazać, że się będziemy gdzieś z wózkami mijać ;)

Prawie Tatry ale terytorialnie wciąż Gorce. A Ty?
Z okien szpitala mam taki widok ( jak byłam tam w kwietniu).

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    350,7 KB · Wyświetleń: 126
@Karlik - dzięki za miłe biegowe słowa ;) ja biegania też kiedyś nie lubiłam, ale jak musiałam skończyć z ukochaną siatkówką, to trzeba było znaleźć sobie nowe hobby. Może po ciąży jak już dojdę do siebie, wzmocnię mięśnie, to spróbuję wrócić. Na małe dystanse, bez porywania się na 42km ;)
I dziękuję Wam wszystkim za życzenia :)

Co do GBS - mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Zdaję się na lekarzy, bo nic innego mi już nie pozostaje..

Warai- cieżko żyć wsród górali....oj cieżko. Specyficzny naród :) my ty żyjemy ze wszystkimi w zgodzie ale trzeba umieć przełknąć wiele chociażby to ze sąsiad Cie nawet na zwykłym, krowim mleku chce zrobic w bambuko :)
Moze tez to ze żadne z nas nie jest stad.... Ale dziewczyny juz zaciągają :)

reklama
Yyyy jeśli czop śluzowy może być bez krwi, to wygląda na to, że się odkorkowałam właśnie.
No to może być za chwilę/dziś, albo jak ze mną. [emoji12]
Niby w ciągu tygodnia miałam się wypakować, a tu już drugi leci.
Trzymam jednak kciuki za najbliższe godziny u Ciebie.
Może skurcze męża zadziałały. [emoji13]

Do góry