reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Olo32 to teraz ogień!!!! :) Marysia zrobi prezent na imieniny?? Najlepszego BTW :*
@Karlik Hanka chyba już przywykła, absolutnie Ala nie jest dla niej zabawką, troszczy się, całuje, zawsze zapytuje co u siostry, potrzyma na rączkach w rożku, pobuja w bolidzie i wraca do swoich spraw, chociaż wiem, że sporo emocji różnych ją to kosztowało :)

reklama
U nas nie było antybiotyku ze względu na sprint małej. Po porodzie miała pobieranie krwi żeby wykluczyć zakażenie, ale pomimo że nic nie wyszło ja i tak wstrzymałam szczepienia do czasu aż będę miała pewność, że jest ok.
Olo- sto lat, sto lat!!! I szybkiego i łatwego porodu.

Olo wszystkiego najlepsiejszego !!!
1495127566-aaaaaa.gif

Córcia była by najlepszym prezentem [emoji7]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba jednak 26 będę miała rozpakowanie [emoji57]. Mam tyle objawów porodu codziennie że już powinnam z 7 razy conajmniej urodzić. Wczoraj wieczorem ostre skurcze co 7-10 minut i cisza. Dziś czuję jak mały wpycha mi się głowa wyjątkowo nisko i nader aktywny jest, ćmienie brzucha i skurcze delikatne ale pewnie też nic z tego nie wyniknie. Ehhhhh jak ja nie lubię czekać [emoji57] na nie wiadomo jakie tym razem oznaki.

No ! Dziś w uwadze o 19.50 szkoła Olka. Jak ja się cieszę że jeszcze od września ja zmieniamy [emoji2]

No ! Dziś w uwadze o 19.50 szkoła Olka. Jak ja się cieszę że jeszcze od września ja zmieniamy [emoji2]

Co za banda!!!! Podłe dzieciary! Precz z gimnazjum...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nasza szkoła to 277 w Warszawie. Katują dzieci nauką bo tabelki i procenty są najważniejsze ale bezpieczeństwa za grosz. Co raz częściej przerw dzieciaki nie maja bo za wolno na lekcjach pracują...
Ej dużo by opowiadać.

Do góry