reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Popieram DaWo- Ty waraai bańki nie widziałaś chyba :-) Chyba sie obfotografuję dla Ciebie ( uświadomię Cię!;-))

olo - ja nie przypominam sobie żeby na skurczach czuć ruchy... Na tych porodowych to jesteś na innej planecie! Nie myślisz o skurczach :-)

Gabiś na porodówce - dobry znak - tylko że o telefonie i o nas pomyslałaś....

reklama
Gabis Faktycznie to łóżko to jak do odlotu w kosmos chociaż może poród można tak porównać zapewne :) czyżbyś już była po wszystkim? :)
Waraai Nie jedna być tak chciała wyglądać w 20 tygodniu jakoś Ty Wyglądasz juz prawie w 39...
Byłyśmy na ktg oczywiście skurczy brak. Chyba do czerwca sobie podchodzimy :)

1494942744-aaaaaa.jpeg

Tak się bawimy z młodym [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaliczyłam dziś truskawki!!
Znalazłam takie które wyglądały i o dziwo smakowały !! jak prawdziwe. Także wstępnie zaliczone :-)
Ja zaliczyłam lody (jakkolwiek to brzmi). I mam wielką ochotę na mango! W ciąży jakoś mi ten owoc wjechał na banię i bym non stop jadła :D

reklama
Do góry