reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Popieram DaWo- Ty waraai bańki nie widziałaś chyba :-) Chyba sie obfotografuję dla Ciebie ( uświadomię Cię!;-))

olo - ja nie przypominam sobie żeby na skurczach czuć ruchy... Na tych porodowych to jesteś na innej planecie! Nie myślisz o skurczach :-)

Gabiś na porodówce - dobry znak - tylko że o telefonie i o nas pomyslałaś....

reklama
Gabis Faktycznie to łóżko to jak do odlotu w kosmos chociaż może poród można tak porównać zapewne :) czyżbyś już była po wszystkim? :)
Waraai Nie jedna być tak chciała wyglądać w 20 tygodniu jakoś Ty Wyglądasz juz prawie w 39...
Byłyśmy na ktg oczywiście skurczy brak. Chyba do czerwca sobie podchodzimy :)

1494942744-aaaaaa.jpeg

Tak się bawimy z młodym [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaliczyłam dziś truskawki!!
Znalazłam takie które wyglądały i o dziwo smakowały !! jak prawdziwe. Także wstępnie zaliczone :-)
Ja zaliczyłam lody (jakkolwiek to brzmi). I mam wielką ochotę na mango! W ciąży jakoś mi ten owoc wjechał na banię i bym non stop jadła :D

reklama
Do góry