reklama
Olo32
Fanka BB :)
I kiepsko z żarciem? EchTak, na Żelaznej ')
Ja jem truskawki od tygodnia bo w moim osiedlowym sklepiku sprzedają i są pyszne [emoji16]. Nie wiem skąd je biorą ale to nie te chińskie [emoji7]Zaliczyłam dziś truskawki!!
Znalazłam takie które wyglądały i o dziwo smakowały !! jak prawdziwe. Także wstępnie zaliczone :-)
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Słuchajcie ja nie czaję o co chodzi z tymi naszymi ciażami. W 32 tygodniu mały pchał się na świat i miałam leżeć... to leżałam. Dorwałam leżąc do 34, 36, 38 tygodnia i kiedy teraz latam jak pochybana, wszędzie pieszo, targam zakupy z bazaru to wiecie co się dzieje .... nic się kurde nie dzieje [emoji34] . Synowi odechciało się wychodzenia... w życiu nie zrozumiem facetów!!!
waraai
U mnie też dziś truskawki ze straganu weszły.
Lecę na KTG.
Teraz to już nawet sprinty popełniam, syn nie ma jak mi zarzucić, że poruszam się z prędkością żywopłotu.
To ciekawe zresztą. 9 miesiąc jest zdecydowanie bardziej komfortowy i mniej dokuczliwy, niż 8.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lecę na KTG.
Teraz to już nawet sprinty popełniam, syn nie ma jak mi zarzucić, że poruszam się z prędkością żywopłotu.
To ciekawe zresztą. 9 miesiąc jest zdecydowanie bardziej komfortowy i mniej dokuczliwy, niż 8.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam najlepsze jedzenie w MSWIA [emoji41] raz do roku na kilka dni tam stacjonowałam ale trzeba było się nakombinować. Obiady były dwudaniowe np zupa z mieszanki mrożonej warzywnej (wszystkie zupy wyglądały tak samo) a na drugie jakieś mięso polane ... uwaga... zupą [emoji23] . Ale grzecznie od Pani Zosi trzeba było obiadek zabrać i zachwalac że ciepłe... następnie wywalać wszystko do kibla.Nic mi nie mówcie! Ja po okropnym obiedzie szpitalnym mam ochotę na tort czekoladowy!!!
Po oficjalnym obiedzie można było przemknąć podziemiami do sąsiednich budynków gdzie był barek i sklepiki i zjeść normalnie. Raz udało mi się nawet wyjść na miasto i nikt się nie kopnął. Oczywiście z pielęgniarkami miałam umowę że jak coś to nich dzwonią i będę grzecznie leżeć w łóżku i czekać na badania [emoji4]
reklama
Karlik
Słuchajcie ja nie czaję o co chodzi z tymi naszymi ciażami. W 32 tygodniu mały pchał się na świat i miałam leżeć... to leżałam. Dorwałam leżąc do 34, 36, 38 tygodnia i kiedy teraz latam jak pochybana, wszędzie pieszo, targam zakupy z bazaru to wiecie co się dzieje .... nic się kurde nie dzieje [emoji34] . Synowi odechciało się wychodzenia... w życiu nie zrozumiem facetów!!! Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam z moim w brzuchu dokładnie to samo!! Ten sam scenariusz ciąży. Ja chodzę po górach i nic! Co ciekawe nie mamy pojęcia czy gdybyśmy tak szalały w 8 miesiącu to byśmy urodziły czy nie..... No ale mam to co waraai- zdecydowanie lepszy 9 ty miesiąc niż 8.
A dzis dzień to jakieś wariactwo na nogach z/do szkoły, muzyczna, zebranie w szkole, karate, zakupy mega ciężkie, zero odpoczynku... i czuję się OK.
marta:-) jak sobie radzisz z wożeniem Stasia i malutka pod pachą? Ta perspektywa mnie stresuje....
Lalamido - ja tak męża wyciągałam ze szpitala we Wroc... kliniki - Chryste! wygląd jak z filmów o sierocińcach powojennych ( poniemieckie budynki) jedzenie, sale... koszmar. No ale jak ktoś jest na chodzie to chociaż w barku zje, a na patalogii ciąży to najmaczniejsze sa chyba łzy.